Бананова диета при кандида

Храненето като лечение
Бананова диета при кандида

"Храненето като лечение" е книга, в която можете да откриете редица полезни съвети от нейния автор - изтъкнатия специалист по холистична медицина д-р Шиам Сингха.

Банановата диета при кандида е от книгата на прочутия доктор. Според него за разрешаването на всеки здравословен проблем е необходимо човек първо да промени хранителния си режим.

Ето и самата бананова диета, благодарение на която ще можете да се справите с досадната, а и в повечето случаи упорита гъбична инфекция.

В продължение на 7 дни яжте по 2 загнили презрели банана направени на пюре с щипка черен пипер с 250 грама домашно кисело мляко. Тази рецепта приемайте на всеки 2 часа. Другият вариант е да използвате 4 презрели банана на пюре с щипка черен пипер с 500 грама домашно кисело мляко, но да приемате това количество на всеки 4 часа.

Помнете, че трябва да пиете големи количества гореща вода.

През следващите 21 дни за закуска яжте по 2 загнили презрели банана на пюре с щипка черен пипер и 250 грама домашно кисело мляко. След това не яжте нищо в продължение на 2 часа. През деня си приготвяйте само зеленчуци преминали термична обработка. Пийте гореща вода и билков чай. Избягвайте други напитки, особено стимулантите като кафе, черен чай и други.

1520438inm.com

През следващите 2 месеца яжте за закуска 2 банана с домашното кисело мляко и щипка черен пипер. Изчаквайте 2 часа преди приема на каквато и да е било друга храна. Важно условие е в този период от време при всички останали хранения от деня ви 70% от храната ви да е готвена, а 30% сурова.

През всичките 3 месеца избягвайте употребата на следните хранителни продукти:

- мляко, захар, пшеница и червено месо
- мая под всякаква форма - ферментирали продукти като бира, алкохол, сирена и пасти съдържащи мая, някои витамини и хранителни добавки, особено витамин В - съдържат бирена мая

Задачи, които е добре да изпълнявате през седемте дни на диета

1. След първите 7 дни изяждайте по 1 папая на ден и сдъвквайте по 20 черни семки от папая.
2. Приемайте по 2 капсули октанова киселина дневно.
3. Пийте поне 3 чаени чаши кокосово мляко на седмица.
4. Яжте повече чесън, праз, червен лук, бяла маруля, сибирски лук, стръкове от целина и стръкчета от ряпа.
5. Научете се да издишате правилно. Правете масаж на корема, докато сте в тоалетната.
6. Направете рефлексомасаж на ходилата, за да стимулирате белите дробове и дебелото черво.
7. Нека ви гъделичкат по 5 минути на ден, като увеличавате времето до 10 минути. Купете си забавни клипове и гледайте по 30 минути дневно поне 3 пъти седмично.
8. Танцувайте голи пред огледалото на бърза музика в продължение на 10 минути, а след това се смейте, докато коремът ви заболи.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април