Вредните навици на Ким Кардашиян по време на бременността

Лош звезден пример!
Вредните навици на Ким Кардашиян по време на бременността

Едва ли някой може да обвини Ким Кардашиян, че се е превърнала в търкалящата се топка, защото в крайна сметка известната дама е бременна.

Но реалността е съвсем различа, тъй като самата тя сподели на собствения си сайт kimkardashianwest.com, че се чувства дебела, а глезените на краката ѝ са толкова подути и извън всякакъв контрол.

1607262Instagram / Kim Kardashian

Ким сама си признава, че следва доста нездравословен начин на хранене и че е буквално пристрастена към соленият картофен чипс, който използва като лека закуска, пише Daily Mail.

Очевидно звездата е изключително изнервена, защото навлиза в девети месец от бременността си и не може да спи. Единственото ѝ успокоение са вредните храни, които ѝ носят временна наслада, но в същото време карат тялото ѝ да страда от задръжка на течности и лавинообразно нарастващите килограми.

На звездата ѝ предстои раждане около Коледа. Дано този път изкара до термин, тъй като при раждането на първото ѝ дете е имало медицински усложнения, които принуждават медиците да я изродят пет седмици по-рано.

1607263Karl Larsen/INF photo.com

В случай, че сте бременни, не можете да спите и сте изнервени - не правете като Ким Кардашиян! Това е най-лошият звезден пример от изминаващата година. В противен случай, рискувате да си докарате ред здравословни неразположения, включително и гестационен диабет.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април