Гласът на бг певец озвучава герой в „Семейство Адамс 2”

Гласът на бг певец озвучава герой в „Семейство Адамс 2”

В края на миналата година България получи уникалната възможност да бъде една от само шест избрани държави, които се включиха в световния конкурс за озвучаване на герой в предстоящото продължение на анимационния хит от 2019 г. "Семейство Адамс", съобщиха разпространителите от "Форум филм България". У нас филмът излиза на голям екран в петък (8.10.). "Вземете най-мизерното си настроение и се отправете на пътешествие", съветват разпространителите.

А българинът, който спечели правото да запише гласа си в историята, като стане част от "Семейство Адамс 2", е Митко Петров – Матео. Той спечелва организаторите със своя вокален диапазон и чудата и шантава артистичност, които са в съзвучие със същността на образите от обичаната от милиони фамилия Адамс.

Идеята на авторите на филма е била в дублажа на лентата да се включат гласовете на обикновени хора, а не само на известни актьори. На кастинга се явили хиляди. На всеки от избраниците са паднала по една реплика и то тя трябвало да бъде произнесена на родния му език. Думата е имала само комисията по избора. Никой не можел да има протежета.

Матео е една от изгряващите звезди в българската музика, който е автор на музиката и текстовете на повечето от песните си. През месец май тази година той издава своя първи музикален албум – "Различният" с 12 авторски композиции, като три от тях имат награди от Българско национално радио. Песента му "Сила", която се появява след загубата на баща му през декември 2020 г. и е посветена на личните загуби в семейството му, печели сърцата на публиката със силните думи и емоция и достига до 1-во място в класация на The Voice Radio and TV. На 16-ти ноември 2021 г. ще е официалното представяне на албума и авторската музика на певеца - "Раз/ЛИЧНИЯТ” концерт.

Матео искрено се забавлява по време на озвучаването на репликите, които ще може да чуем в българската версия на "Семейство Адамс 2" и споделя, че дублирането на филми е другата му голяма мечта и се надява и занапред да има възможност да работи в тази сфера.

В "Семейство Адамс 2" Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях. За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Режисьори на "Семейство Адамс 2" са Конрад Върнън и Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Мат Либерман, по образите, създадени от Чарлз Адамс.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април