Най-добрите фитнес мобилни приложения

Когато става дума за фитнес тонус и мотивация, на помощ идват пет мобилни приложения, които ще ви накарат да преоткриете спорта
Най-добрите фитнес мобилни приложения

Смартфоните се превърнаха в неизменна част от живота ни. Крайно време е да намерим приложението им и в тренировъчната ни програма. Представяме ви най-нашумелите и полезни приложения за поддържане на форма и тонус: 

·      GARMIN FIT

Приложението използва GPS-a на телефона, за да проследи скоростта, разстоянието и интензивността на натоварване. На базата на теглото, височината и възрастта може да изчисли точно колко калории сте изгорили по време на тренировката.

·      MYFITNESSPAL

Това приложение ще свали от плещите ви стреса по следене на енергийните стойности на храните. Ако целите да свалите излишни килограми, то можете лесно да го направите с помощта му – само трябва да откриете в базата данни хранителния продукт като сканирате баркода на опаковката.

1677499Pinterest

·      STRAVA CYCLING

GPS устройството на това приложение идва с подобрение – не само засича скоростта, разстоянието и интензитета на натоварване при колоездене, но и позволява надпреварата с други колоездачи, вече преминали по същия маршрут. Също така дава възможност да си набележите най-подходящия периметър за действие. 

·      NIKE TRAINING CLUB

Искате да влезете във форма, но просто не знаете от къде да започнете? Приложението на спортната марка "Найк” е разработило широк спектър от тренировки на базата на индивидуалното ниво на фитнес и в зависимост от зоните, на които искате да наблегнете. Като бонус имате достъп до хранителни режими, рецепти и съвети.

·      FITOCRACY

Приложение, за онези, на които понякога не им достига достатъчно мотивация. Създадена на принципа на поощрителна система, след успешното приключване на тренировката потребителят печели точки. Можете да споделяте постиженията си в социалните медии. А кой не иска да разгласи на Фейсбук приятелите си, че днес е спортувал?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април