Кой заслужава да стане спортна личност за 2020 г. на Острова?

Кой заслужава да стане спортна личност за 2020 г. на Острова?

В края на всяка спортна година можем да забележим създаването на интересни събития като "Спортист на годината". Тънкостите на този спортен приз са насочени изцяло към факта, че тук наградата е само една и се дава на атлета, който е успял да изпъкне най-много със своите постижения. Особено впечатление прави английския формат, където попадаме на списък от герои, които по един или друг начин са успели да спечелят симпатията на публиката.

Интересът на публиката не е единствен, букмейкъри от цял свят също са готови да се включат в това предизвикателство и предлагат дългосрочни залози за победител. Към тях трябва да включим и сериозният интерес на родния букмейкър efbet, който също предлага тази възможност за поставянето на дългосрочен залог.

Един поглед към номинираните играчи ще накара всеки спортен фен да се замисли много сериозно над избора си. На първо място трябва да обърнем внимание на Тайсън Фюри. Циганският крал - титла, която Фюри сам си постави - успя да се завърне след доста сериозни трусове в кариерата си, загуба на всички шампионски пояси, проблеми с боксовата федерация и редица скандали. Историята му би мотивирала абсолютно всеки почитател на бойните спортове, особено след като големите думи бяха оправдани с победа и шампионски пояс. Същият беше взет от друго спортно величие - Дионтай Уайлдър.

И това е само един от номинираните. Друго интересно име е Люис Хамилтън, който в момента продължава да бъде хегемон в класирането, следван от своя колега - Валтери Ботас. Хамилтън до този момент доказва, че няма никакво намерение да слиза надолу в класирането и продължава да държи спортна форма. Футболните фенове също има за кого да стискат палци. Сред номинираните попадаме и на Маркъс Рашфорд.

Играчът на червените дяволи може да се похвали с много симпатии на публиката, следователно форматът ще бъде истинско предизвикателство. Това обаче не означава, че е единствен в надпреварата, сред номинираните попадаме и на Хари Кейн. Почитателите на голфа също ще намерят свой фаворит в лицето на Рори Макълрой.

Забавен факт е, че разнообразието от спортисти, при това със значителни успехи в своята дисциплина ще превърнат този формат в истинско предизвикателство, но именно това засилва и вниманието на спортните фенове - победата тук ще инкасира сериозни приходи в сметката на запалянковците с правилна прогноза. Не трябва да забравяме, че в портфолиото присъстват още много промоционални оферти от ефбет, обвързани не само с дългосрочни залози, но и с предизвикателства от разнообразни спортни дисциплини. Докато сме на тема предизвикателства, можем да открием още редица интригуващи личности в този формат.

Какво можем да кажем за Фалън Шерок? Дори и да не сте я чували, това е първата дама, която побеждава мъж в професионалния дартс. А това със сигурност е постижение, което не би могло да се игнорира толкова лесно. Почитателите на ръгбито си имат Оуен Фарел. И за капак на всичко ще открием играч на снукър - Рони О'Съливан.

Предизвикателството наистина е сериозно, а пълният брой номинирани играчи е 30 души, като всеки номиниран има своите заслуги. Миналогодишният победител беше излъчен в средата на декември, което ни подсказва, че още не е късно за номиниране на потенциален победител, а такъв със сигурност ще има.

ключови думи:
Лондон спорт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април