Стейтъм показа на сина си как бие лошите в Бояна

Стейтъм показа на сина си как бие лошите в Бояна

Джейсън Стейтъм показа София на сина си Джак Оскар. Суперзвездата на Холивуд бе тук да снима четвъртия филм от екшъна "Непобедимите". Пристигна заедно със сина си, който е на 4 и половина годинки, а също и с жена си Роузи Хънингтън-Уайли, която бе от най-изявените британски топмодели.

От публикувани снимки в социалните мрежи става ясно, че Джейсън е завел наследника си и на снимките в Бояна. Там хлапето е гледало как татко му (по-точно неговият герой Лий Кристмас) бие лошите.

В екшъна е участвал и Ико Увайс, който е от новите звезди на бойните изкуства в световното кино. Между героите на двамата актьори е заснета сцена, за която още отсега се казва, че е от най-забележителните в жанра.

От публикации в Инстаграм става ясно, че хлапето е било заедно с баща си през цялото време на снимките на "Непобедимите 4" в Солун и София. Джак Оскар е и с майка си Роузи, която в края на октомври обяви, че е бременна и очакват с Джейсън второто си дете.

От публикации в социалните мрежи става ясно още, че Джейсън и Джак Оскар са били в центъра на София и се впечатлили от НДК. Но няма информация дали само отвън са гледали сградата, или са влезли в нея по някакъв повод.

Снимките на "Непобедимите 4" приключиха в края на миналата седмица, а след това имаше парти в столичен хотел. Според родни кинаджии Джейсън щял да снима догодина в още един филм с българско участие, но засега не е ясно дали камерата ще се завърти у нас.

Източник: Телеграф

ключови думи:
Джейсън Стейтъм

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април