Домашен лосион за тяло

За красива и подхранена кожа!
Домашен лосион за тяло

С домашно приготвената козметика ще спестите пари, ще се забавлявате успешно докато смесвате продуктите и в същото време ще допринесете да се чувствате отлично в собствената си кожа.

Най-добрият начин да регенерирате, подхраните и съхраните кожата си вечно млада е да изхвърлите всички скъпи козметични продукти от тоалетката си и да я замените с натурална козметика, която ще носи наслада да сетивата и радост за тялото ви. Не забравяйте да влагате много любов, докато приготвяте собствения си лосион за тяло!

Предлагам ви домашна рецепта за приготвяне на лосион за тяло, която е подходящо за всякакъв тип кожа. Кремът е препоръчително да използвате един път на ден след баня, за да хидратирате кожата си и в същото време да я предпазите от всякакви външни раздразнения. В случай, че не ви е достатъчно хидратирана кожата - нанасяйте и след вечерния душ преди лягане!

1553889inm

Необходими съставки:

50 милилитра масло от жожоба
50 милилитра бадемово масло
15 милилитра масло от кайсиеви ядки
5 милилитра масло от пшеничен зародиш
18 капки етерично масло от иланг-иланг
6 капки масло от лавандула

Смесете всички необходими съставки в тъмно шише с капкомер за по-голямо удобство. Разбийте внимателно съставките преди да нанесете директно върху кожата. Стремете се да съхранявате домашно приготвения лосион на температура до 22 градуса или в хладилник. В случай, че изберете да съхранявате получения лосион в хладилник, то го извадете 30 минути преди употреба, след което отново го приберете на хладно.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април