Маска за коса с витамин D

За здравина и повече блясък!
Маска за коса с витамин D

Мечтаете ли за красива, лъскава и подхранена коса?

Предлагам ви една изключителна маска за коса, благодарение на която ще можете да постигнете всичко изброено по-горе и в същото време да намалите значително косопада.

Добре е да я правите три седмици подред като изберете конкретен ден, в който разполагате с повече свободно време за себе си.

Не се притеснявайте, ако след първото нанасяне на маската имате усещането, че не сте я отмили от нанесените от вас продукти. След около 24 часа след измиването лекия мазен ефект от косата ви ще изчезне напълно. През втората и третата седмица също е възможно да имате подобен дискомфорт, но той ще бъде значително скъсен във времето.

Позитивите след направената маска е подхранена и напълно възстановена коса, която не стои като метла върху главата ви. Усилията ви ще са напълно възнаградени!

Необходими продукти:

1592696Thinkstock/Guliver

50 милилитра рициново масло
1 супена лъжица натурален мед
1 жълтък
1 чаена лъжица домашна ракия
1 ампула витамин D
1 ампула витамин А

Смесете всички продукти в малка купичка и ги нанесете в корените на главата и по продължение на дължината на косата. Направете загряващ компрес като увиете косата първо с вестник, сложите найлонова шапка и накрая завиете с хавлиена кърпа. 

Останете с маската в рамките на 2 часа, след което измийте косата с шампоан, но най-добре е с домашен глицеринов сапун, но също така подходящ ще е всякакъв друг домашен шампоан или сапун.
В този ден не е необходимо да нанасяте балсам за коса. Подсушете косата само с кърпа и я оставете сама да изсъхне.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април