Секс разходка с... пояс

Трудност: 3/5
Секс разходка с... пояс

Най-важното

Който ви е казал, че поясите не стават за възрастни, определено ви е излъгал = )

Няма да ви лъжем, фитуелчета. Днес сме на палаво-морска вълна. За да ви направим съпричастни с настроението ни, ще ви предложим една супер готина идея. Не се съмнявайте, че тя ще ви помогне да превърнете следващото си плацикане в морето... в чувствен Титаник. Разбирайте го буквално.

За целта обаче не е необходимо да се вживявате в ролята на Том Ханкс от "Корабокрушенецът". Тоест, да търсите под дърво и камък материали, за да си сковете сал. 

Един гумен пояс, или така наречената туба, ще ви свърши идеална работа. Ето как:

Момичета: Влезте във водата поне до кръста. Преди това накарайте сладура си да седне върху надуваемото приспособление. Нека краката му се полюшват свободно от вълните.

Изтласкайте се над повърхността, елегантно го възседнете и застанете с лице към него. Обгърнете го нежно с долните си крайници.

За повече опора се облегнете на едната си ръка. После започнете да правите кръгови движения. Bounce, baby! Във водата сте, така че и на двамата ще ви е супер меко.

Момчета: Движете се плавно нагоре и надолу. А за да разклатите истински лодката, ускорете темпото... Присвийте краката си или ги изпънете волно встрани. Сега вече може да се каже, че сте навлезли в "дълбоки води". ;)


Безтегловността на това мокро приключение превръща позата в страстна конфигурация. А най-хубавото е, че може да я практикувате и с бански. Околните ще си мислят, че просто не сте добри плувци. ;)

Бонус съвет: ако възнамерявате да се събличате, уверете се, че водата не е прекалено мръсна. А ако е така, първо си купете личен басейн и тогава действайте = )

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май