Странни афродизиаци от цял свят

Ама наистина странни!
Странни афродизиаци от цял свят

То е ясно, че либидото трябва да се побутва от време на време, знаете как: създавате му подходяща среда, за да се развихря, храните го, поите го :) А когато изчерпате всички възможности и няма резултат, можете да попътувате по широката земя и да си потърсите други, хм!, алтернативи.

Няма да повярвате какво пият и ядат хората от различни краища на света, за да пробудят сексуалното си желание!

Ето само няколко примера, с които може би ще успеем да провокираме удивлението ви, ако не друго:

- Знаете ли, че в някои части на Азия отглеждат кобри заради месото и кръвта им, които се смятат за наистина силни афродизиаци. Понякога кръвта на смъртоносната змия се комбинира с различни видове алкохолни напитки, за да се превърне в истински коктейл на желанието, а месото се счита за деликатес. Мляс!

- В Зимбабве пък консумират урината на павианите като я миксират с бира :) Местните вярват, че въпросното "питие" е мощно средство за активиране на либидото и гарантира добро представяне в леглото.

- Някъде в Китай ще чуете, че похапват морски краставици – слузести животинки с шантави пипала, богати на куп минерали и витамини.

- В Перу и Боливия също не изостават с материала – там са фенове на "магическо" растение, наречено мака. Същото съдържа стероли, танини и други ценни нутриенти, за които се вярва, че се отразяват отлично върху сексуалното желание, а също и върху плодовитостта.

Тук спираме, за да продължим следващия път. Междувременно, надничайте по-често във фен-страницата ни във фейсбук, защото и там има доста интересни странности.

Успех с любовта и все пак – не ѝ давайте много зор :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април