СПА процедура за релаксация

За освежаване и добро настроение!
СПА процедура за релаксация

Най-лесният начин да релаксираме пълноценно след дълъг и изморителен ден е СПА процедура направена вкъщи.

В случай, че искате да възстановите баланса в организма и да се заредите с нови сили ви предлагам да посегнете към ароматите и да се отдадете на блажена релаксация.

Ако не разполагате с време за дълго удоволствие, можете да използвате някои простички трикове, които са изключително ефективни и ще ви накарат да се чувствате щастливи и доволни.

Ето как можете да отпуснете тялото и успокоите ума си, а и да внесете повече магия в живота си. Ароматите ще ви дадат всичко онова от което се нуждаете. Те могат да бъдат ободряващи, релаксиращи и същевременно отпускащи.

- Първо трябва да сте се снабдили с природни и органични ароматни масла, ароматни свещи, които харесвате и най-вече да сте готови да се освободите от негативните мисли! За отмора ви препоръчвам върбинка, лавандула, бергамонт и иланг-иланг. В случай, че искате по-силна ободряваща порция аромати - заложете на джинджифил, какао, канела, мента или евкалипт. Сред освежаващите аромати са също лимон, лайм и аромат на пъпеш.

- Второ разположете любимите си свещи в банята и ги запалете. Напълнете ваната с топла вода и изсипете аромата, който най-много ви привлича. Не се страхувайте да експериментирате с няколко различни вида аромата като например лавандула и лимон, канела и джинджифил, мента, лайм и бергамонт.

- Отпуснете се във ваната за 30 минути и с бавни плавни движения масажирайте цялото тяло. Спокойно можете да използвате любимите си соли или ексфолианти от натурални продукти за тяло.

- Излезте от ваната – изплакнете се с хладка вода и нанесете натурално масло с бавни масажни движения. Подходящи са кокосово, какаово или кайсиево масло.

- Изпийте чаша отпускаш билков чай и се наслаждавайте на остатъка от вечерта.

След тази релаксираща СПА процедура ще се почувствате като нови. Ще усетите чувствително спадане на напрежението, което ще ви помогне и да спите пълноценно.

Заслужава си да опитате!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април