Сдобийте се със стройни и красиви крака за 1 месец

6 стъпки към постигането на съвършенство!
Сдобийте се със стройни и красиви крака за 1 месец

Последвайте съветите за стройни и добре оформени крака предложени от шведския сайт bravardag.se. Резултатите ще са повече от фантастични след 1 месец.

Първа стъпка:
Карайте колело! Времето навън вече е достатъчно хубаво, за да се отдадете на това приятно занимание всеки ден в рамките на 30 минути. По този начин ще заздравите мускулатурата на краката и в същото време ще оформите издължени и красиви мускули. Какъв по-приятен начин да подобрите вида на краката си, за да носите с удоволствие къси поли и рокли през лятото?!

1511714Pinterest!

Втора стъпка:
Скачайте на въже! Предполагам, че последно сте скачали на въже преди да тръгнете на училище, но това е най-ефективният начин да се сдобиете с красиви и стройни крака. Истината е, че ако скачате на въже в рамките на 10 минути ще изгорите 135 калории и в същото време ще изградите силни и издължени мускули на краката.

1511718Pinterest!

Трета стъпка:
Разтягайте мускулите на краката най-малко 15 минути всеки ден. По този начин ще превъзмогнете болките в мускулите. 


1511713Pinterest!

Четвърта стъпка:
Използвайте това елементарно, но изключително ефективно упражнение за красиви крака и дупе. Направете стъпка напред и клекнете с изправен гръб и рамене назад – изправете се и обратно се върнете в изходно положение. Повторете още 2 серии по 15 пъти за всеки крак.

1511717Pinterest!

Пета стъпка:
Класическият клек със собствено тегло е изключително подходящ начин да се погрижите за външния вид на бедрата. Поставете краката в разкрачен стоеж на нивото на раменете, изправете гърба и клекнете, толкова ниско колкото можете. Повторете 2 серии по 15 пъти.

1511716Pinterest!

Шеста стъпка:
Карайте въздушно колело! Това е едно класическо упражнение от Пилатес, което натоварва равномерно крака, корем и гръб. Легнете на пода. Поставете ръцете от двете страни на тялото. Вдигнете краката си на 90 градуса и започнете да правите кръгове с краката, така сякаш карате въздушно колело най-малко 10 пъти напред и 10 пъти в обратната посока.

Постоянството при изпълнение на упражненията ще ви гарантира добрите резултати в края на месеца! Не се отказвайте, дори и да ви е трудно да следвате тази програма всеки ден.Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември