Сдобийте се със стройни и красиви крака за 1 месец

6 стъпки към постигането на съвършенство!
Сдобийте се със стройни и красиви крака за 1 месец

Последвайте съветите за стройни и добре оформени крака предложени от шведския сайт bravardag.se. Резултатите ще са повече от фантастични след 1 месец.

Първа стъпка:
Карайте колело! Времето навън вече е достатъчно хубаво, за да се отдадете на това приятно занимание всеки ден в рамките на 30 минути. По този начин ще заздравите мускулатурата на краката и в същото време ще оформите издължени и красиви мускули. Какъв по-приятен начин да подобрите вида на краката си, за да носите с удоволствие къси поли и рокли през лятото?!

1511714Pinterest!

Втора стъпка:
Скачайте на въже! Предполагам, че последно сте скачали на въже преди да тръгнете на училище, но това е най-ефективният начин да се сдобиете с красиви и стройни крака. Истината е, че ако скачате на въже в рамките на 10 минути ще изгорите 135 калории и в същото време ще изградите силни и издължени мускули на краката.

1511718Pinterest!

Трета стъпка:
Разтягайте мускулите на краката най-малко 15 минути всеки ден. По този начин ще превъзмогнете болките в мускулите. 


1511713Pinterest!

Четвърта стъпка:
Използвайте това елементарно, но изключително ефективно упражнение за красиви крака и дупе. Направете стъпка напред и клекнете с изправен гръб и рамене назад – изправете се и обратно се върнете в изходно положение. Повторете още 2 серии по 15 пъти за всеки крак.

1511717Pinterest!

Пета стъпка:
Класическият клек със собствено тегло е изключително подходящ начин да се погрижите за външния вид на бедрата. Поставете краката в разкрачен стоеж на нивото на раменете, изправете гърба и клекнете, толкова ниско колкото можете. Повторете 2 серии по 15 пъти.

1511716Pinterest!

Шеста стъпка:
Карайте въздушно колело! Това е едно класическо упражнение от Пилатес, което натоварва равномерно крака, корем и гръб. Легнете на пода. Поставете ръцете от двете страни на тялото. Вдигнете краката си на 90 градуса и започнете да правите кръгове с краката, така сякаш карате въздушно колело най-малко 10 пъти напред и 10 пъти в обратната посока.

Постоянството при изпълнение на упражненията ще ви гарантира добрите резултати в края на месеца! Не се отказвайте, дори и да ви е трудно да следвате тази програма всеки ден.



Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април