Гранд Каньон като наживо

Google Street View вече „разхожда“ потребителите си из култовия американски парк
Гранд Каньон като наживо

За Гранд Каньон може да се говори изключително много, но проблемът е, че в повечето случаи думите са крайно неподходящо изразно средство за това, което човек изпитва, когато се сблъска с него. Затова ние предпочитаме да си мълчим и кротко да въздишаме, попивайки величествена гледка след величествена гледка. Днес обаче броят на въздишките достигна необичайни стойности, тъй като разбрахме, че от Google официално са пуснали виртуална разходка из въпросното място.

Това се случва благодарение на технологията Google Street View, която е обхванала над 120 километра от пътеки и маршрути, като по този начин не само дава възможност за дистанционно потапяне в местността, а и за по-добро планиране на туристически преходи. Впечатляващата колекция от снимки е направена с помощта на Trekker – своеобразна самоснимаща раница, оборудвана с 15 обектива, насочени в различни посоки за постигането на 360-градусов ефект след монтажа.

Пътеките Bright Angel и South Kaibab, метеоритният кратер и реката Колорадо са само някои от местата, които можете да посетите от комфорта на дома си или от дискомфорта на работното си място. Не губете време, ами нарамвайте мишката и дайте да го разцъкаме тоя ми ти каньон!



Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април