Закуска за кожата

Освежете и подхранете външната си обвивка още от сутринта
Закуска за кожата

Старт! Денят започна и е време за закуска :) Бързаме да ви подхвърлим три вкусни идеи, които са наистина лесни и бързи за приготвяне!

Уверяваме ви, че те не само ще ви заредят с енергия, а ще направят добра услуга и на кожата ви, като я подхранят и освежат. Е, вижте ги:

Омлет по италиански

Съветваме ви да комбинирате топлия си, току-що спретнат, омлет с няколко свежи доматчета. Защото според много дерматолози червеният зеленчук оказва изключително добро въздействие върху кожата. А протеинът в яйцата се грижи за колагена на външната ви обвивка.

Овесена каша

Знаете, че овесът съдържа много полезни съставки – смята се, че редовната му консумация подобрява храносмилателните процеси в организма. Освен това, съдържа бета-глюкан – полизахарид, който поддържа еластичността на кожата и я поддържа в перфектен вид. Две в едно :)

А за да направите закуската си още по-вкусна и ароматна, добавете в овесената си каша парченца от любимите си плодове. И вместо захар, сложете лъжичка мед.

Шейк, шейк

Не разполагате с много време? Хм. Е, тогава ви предлагаме да си забъркате ароматен плодов шейк в блендера. Вълшебният еликсир се приготвя за минути, пълен е с витамини и минерали и е много полезен както за тялото, така и за кожата. На нас, например, този ни е любимият :)

А вие какво закусихте днес?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април