Знаете ли, че...

 
Французите наричат оргазма "la petit mort", което означава малка смърт?
Носенето на два...

 

Французите наричат оргазма "la petit mort", което означава малка смърт?

Носенето на два презерватива не осигурява допълнителна защита; всъщност шансовете за скъсване се увеличават заради допълнителното търкане.

Проституцията е легализирана в повечето държави по света, включително и Иран. Там можете да си наемете "временна съпруга" за няколко часа, въпреки че е престъпление да убеждавате, помагате или подстрекавате жена да стане проститутка или да управлява бордей – наказанието е смърт.

Единият тестис е разположен малко по-ниско от другия, за да не се удрят един друг, при ходене.

Според едно проучване британците предпочитат да правят секс на светната лампа.

"Меркин" е перука за срамната област. Думата е използвана за първи път през 1617 г. През XV в. тези "перуки" били използвани от проститутки, които премахвали срамното си окосмяване, за да се отърват от срамните въшки или да прикрият следите от заболяването.

Според световен сайт за проучвания жените вярват, че испанците, италианците и бразилците са най-добрите любовници. Англичаните пък били "прекалено бавни".

В древен Китай се смятало, че приемането на живак или олово след секс, предотвратява нежеланата бременност. За съжаление, често резултатът бил стерилитет или дори смърт.

На биологично ниво мъжете са еволюирали така, че да се фокусират върху онези външни качества на жената, които символизират плодовитостта – големи гърди, малък кръст и пищни бедра, които сочат, че жената е млада, здрава и вероятно все още не е бременна.

Гледането на романтичен филм с партньора няма да доведе до нужното настроение (за секс). Филм на ужасите, от друга страна, би бил много по-ефективен. Според проучване "негативните емоции (страх, безпокойство, бедствие) са свързани с по-силна възбуда."

Човек е по-склонен към изневяра, ако е на години, завършващи на "9." Експертите смятат, че на възраст от 19, 29, 39, 49 хората са по-склонни да се занимават с "нови" активности, заради вълнението, относно бъдещето и умората от миналото.

Мъжете са по-привлечени към женското тяло и гърдите по време на зимните месеци, тъй като тялото е много по-прикрито и се превръща в нещо различно и възбуждащо за гледане.

Броят на хората, с които сте правили секс в рамките на последните 12 месеца определя колко страстни ще бъдете по време на секс. Според проучване, публикувано в списание "Neuroscience", тези, които са правили секс с не повече от 1 човек в последните 12 месеца са по-малко страстни, отколкото тези, които са правили секс с най-малко два различни партньора по време на същия период.

Възможността за секс във фитнеса всъщност е значително по-висока, тъй като физиологичните стимули, които преживяваме в залата чрез физическите упражнения, не могат да бъдат напълно разграничени от сексуалните стимули в мозъците ни.

Алкохолът наистина може да направи хората да изглеждат по-привлекателни за нас. Нещо повече, докато сме пияни, ние възприемаме себе си като по-привлекателни и действаме по-комфортно като резултат от това.

Хората в Китай получават най-малко оргазми. Италия, Мексико и Испания водят класацията с най-много оргазми.

Хората с увреждания получават стипендия за посещение на проститутки в Германия, Швейцария и Холандия.

Продажбата на порно и секс играчки е нелегална в Индия и може да получите до 2 години затвор за това.

Французите наричат оргазма "la petit mort", което означава малка смърт.

Източници: Buzzfeed, 9gag.com, onedio.co

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април