Знаете ли, че...

Не можете да отслабнете, ако увеличите само физическото натоварване?!Мнозина смятат, че за да...

Не можете да отслабнете, ако увеличите само физическото натоварване?!

Мнозина смятат, че за да постигнат трайна загуба на тегло е необходимо да увеличите кардио натоварването. Може би това е възможно само за част от вас, при други увеличаването на тренировките може да доведе до обратен ефект и нарастване на теглото.

Причините се крият в здравословното ви състояние и хормоналния баланс. В случай, че спите малко, а тренирате повече времето ви за възстановяване се скъсява сериозно, което може да доведе до значителното нарастване на глада, за да възстановите изгубената чрез тренировка енергия.

Според последните проучвания на учените, хората които тренират повече подобряват апетита си, което със сигурност не води да загуба на килограми.

Специалистите съветват физическото натоварване, хранителния режим и времето за сън да се намират в пълен баланс, за да можете да постигнете трайно отслабване. Освен това е необходимо да разпределите, че има и така наречения застой в диетата преди организма да продължи да се освобождава трайно от килограми.

Приемът на по-малко храна, всекидневното умереното физическо натоварване и съня са ключа към постигането на отлично здраве и красива фигура!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април