25 начина за сваляне на килограми (I част)

25 начина за сваляне на килограми (I част)

Искате ли бързо и ефикасно да свалите ненужните килограми. Вижте тези 25 начина да го направите. Ето първата част с 9 съвета, които ще ви помогнат да се справите с битката с килограмите.

Интервални тренировки. Навярно сте чували, че те са полезни и това е така. Интервалните тренировки ви помагат да изгорите повече калории и по този начин губите тегло.

Повече спринтове. Спринтовете повишават пулса, а от там се забързва и метаболизма. Това доказва, че не само дългите бягания помагат за свалянето на килограми, а и спринтовете.

Вдигайте тежести. Това ще ви помогне не само да свалите килограми, но и да си стегнете мускулатурата. Ако не сте започнали да вдигате тежести, направете го с малко килограми.

Изберете си спорт. Изберете спорт, който да играете с приятели в свободното време. Това е допълнително изгаряне на калории и ще прекарате допълнително време с приятели. Баскетбол, футбол и волейбол са някои от спортовете, които можете да изберете.

Намалете стреса с йога. Не подценявайте йогата, тя е важна в борбата ви с килограмите. Тя ви помага и да водите здравословен начин на живот.

Експериментирайте във фитнеса. Правете нови упражнения, размествайте упражнения, сменяйте килата. Разнообразието е важно, защото иначе мускула ви привиква с упражненията.

Не се опитвайте да свалите килограми от определено място. Това няма как да стане. Загубата на килограми е от целия организъм. Няма как да искате да свалите само от корема и да правите упражнения само за преса.

Следете си прогреса. Най-лесно можете да го направите със снимки и като редовно се мерите на кантара. Това ще ви даде допълнителна мотивация да не се откажете.

Сменяйте си тренировките. Не е задължително всяка седмица да почивате определен ден. Може да го променяте, сменяйте и времето на тренировка и нейната продължителност.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Вижте още: Чудовищна тренировка с дъмбел.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май