Ванга: Пазете се от лъжливи месии!

Ванга: Пазете се от лъжливи месии!

Ванга предсказала, че през 2022 г. човечеството ще търси един лидер, около когото да се обедини, но трябва да се пази от лъжливи месии, твърдят запознати с пророчествата на българската гадателка. В руски и други медии тези дни започват да се въртят доста предсказания, изречени от Ванга за настъпващата 2022 г.

Ванга не е говорила за коронавирус или болести през 2022 г. и това някои тълкуват като знак, че ситуацията няма да се промени кардинално. Но пък се припомнят нейни прогнози за предишни години, когато се смята, че е предусетила настъпването на пандемията и го казала за 2019 и 2022 години. В политически план тя казала, че през 2022 г. ще има световна война, но не тази, каквато познаваме с взривове, а в главите на човеците. Хората ще престанат да си вярват един на друг, ще бъда изпълнени със съмнения и подозрения и това ще доведе до истински хаос в душите. Според Ванга през 2022 г. ще се търсят нови авторитети.

Ще се търси нов лидер, както сред цялото човечество, така и в отделните страни. Хората трябва обаче да се предпазят от лъже месиите. От лидери, които идват с куп обещания, изглеждат симпатични и бързо завладяват масите, но в действителност са проявление на сатаната и истинското въплъщение на антихриста. През 2022 г. светът е на ръба на пропастта, а тази пропаст трудно ще бъде забелязана от мнозинството и това може да се окаже много опасно. Но все пак човечеството ще има възможност да излезе на по-добър път. Годината ще бъде основополагаща за бъдещето и това ще се прояви след няколко десетилетия.

Ще бъдат разрушени някои съюзи, но ще бъдат изградени нови. Между страните ще има прегрупиране. Хората ще бъдат по-близо до идеята, че светът не може да бъде управляван само от парите, а преди всичко на власт трябва да е любовта човешка. Да се гружат за по-възрастните и немощните и да проявяват състрадание. Все пак и през 2022 г. основната движеща сила ще са парите и от това ще произтичат много конфликти.

Павел Глоба наскоро направи своите прогнози за 2022 г. Той смята, че спокойствието и комфортът ще са трудни, но не и неосъществими дела, поне частично. Но ще има периоди, когато нашите небесни покровители няма да могат да ни дадат своята защита в пълен размер (разбира се тук всичко зависи от датата на раждане). Като особено значим период Глоба очертава между 4 февруари и 29 април. Това е период, в който няма нито една ретроградна планета. Трябва да се посветим само на важните дела и в никакъв случай не трябва да седим със скръстени ръце, а да вършим постоянно нещо.

Нумеролозите изчисляват, че следващата година е на шестицата. 2022 — това са три двойки. 2 + 2 + 2 = 6. Това прави годината крайно необичайна, но в същото време внася равновесие. Трите двойки идеално се съчетават една с друга. Предишната година, подвластна на шестицата, бе 2013-а, когато за човек на годината бе избран папа Франциск. През тази година имаше и много природни катаклизми, също и конфликти между страните. Но историята не винаги се повтаря едно към едно. Очакват се резки климатични промени, поява на нови проблеми, за които досега човечеството не е било алармирано. Очакват се информационни войни и сплетни на най-високите места в човешките общества. За сметка на това хората, които са далеч от големите пари, властта и политиката, не трябва да очакват такива големи сътресения. Това не означава спокойствие, а по-скоро, че не е време за отпускане.

Според тълкуватели на предсказанията на Нострадамус, той не е говорил много за 2022 г., но предсказал, че ще рухне голяма световна сила. Дори бил написал, че става въпрос за най-голямата. Много тълкуватели смятат, че става въпрос за Китай, като най-голяма страна на света и че през 2022 г. ще има отслабване на световната мощ на азиатския супергигант. В същото време други твърдят, че тук не става въпрос за конкретна страна, а за институции, свързани с финансите. Защото от предсказанията на французина се виждало, че точно финансите щели да бъдат подложени на натиск в световен план. Други предсказания, приписвани на Нострадамус, са, че през 2022 г. ще започне процес на дълги и големи природни катаклизми в Европа. И това вече е започнало, но догодина щяло да бъде много по-изразено, отколкото е през тази. Трябва да се отбележи, че тълкуванията на предсказанията на Нострадамус са нещо много сложно и в повечето случаи извадено от контекста.

ключови думи:
2022 предсказания

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април