Релакс зона на седмицата: The Travaasa Hana

В Мауи
Релакс зона на седмицата: The Travaasa Hana

Колкото и да не ви се иска, отново е понеделник :( Преди да сте се потопили в морето от ангажименти обаче, дайте няколко минути почивка на съзнанието си и елате с мен в Мауи – едно страхотно парче земя в Тихия океан. То е и вторият по големина от Хавайските острови.

Избрах го като дестинация не само, защото може да се похвали с невероятно красива природа, плажове и синьо небе. Има и друга причина, разбира се: тук се намира уникалният хотелски комплекс "The Travaasa Hana", в който ви приканвам да настаните въображението си временно.

Защо? Ами, представете си го като място без телефони, без интернет и без будилници, осигуряващо неограничени възможности за пълноценна почивка. Ето защо :)

Във въпросния релакс оазис ви очакват незабравими спа изживявания и дълги мързеливи мигове в блажено излежаване на плажа. И още: неописуеми кулинарни приключения, вълнуващи разходки, колоездене, тренировки по йога и дори – по-сериозни фитнес предизвикателства.

Мда. Съгласна съм, че няма как да си представите тази наслада напълно добре, затова бързам да ви я покажа в следващия чуден фото албум:

863820The Travaasa Hana

863823The Travaasa Hana

863825The Travaasa Hana

863821The Travaasa Hana

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април