Ванга: Експерименти с хора ще погубят хиляди!

Ванга:  Експерименти с хора ще погубят хиляди!

Бъдещето е непредвидимо. Колкото и пророци да са се опитвали да го предскажат, доста неща не са се сбъднали. И може би е за добро. Въпреки това всяко правило си има изключения. Може би се досетихте, че личността, която предсказваше доста точно всичко, се казваше баба Ванга.

Баба Ванга предвижда за 2023 г. множество природни бедствия, които ще сполетят човечеството, както и възможни войни. Да се надяваме, че мрачните предсказания на българската пророчица няма да се сбъднат…

Голяма страна ще започне да изследва и тества биологични оръжия върху хора. Пророчицата твърди, че през 2023 г. лекарите ще проведат човешки експерименти, които ще доведат до смъртта на стотици, дори хиляди. Хората ще бъдат инжектирани с вируси, които

ще причинят различни болести.

През 2023 г. ще настъпи слънчева буря, наречена "слънчево цунами", каквато светът не е виждал никога. Тази буря сериозно ще засегне магнитното поле на Земята, ще унищожи комуникационните сателити и ще има невъобразими ефекти върху хората.

Планетата Земя ще премине в петото измерение – извънземни ще атакуват Земята. По време на извънземната инвазия Земята ще остане без електричество за три дни и три нощи, ще настъпи пълен мрак, нито Луната, нито звездите ще огряват небето.

Неочаквана авария в електроцентрала ще доведе до масивна ядрена експлозия

Токсичните облаци ще се разпрострат над части от Азия и най-вече Китай, предизвиквайки много здравословни проблеми по целия свят.

Човешкото размножаване ще стане изкуствен процес. Хората ще се раждат чрез изкуствен процес в лаборатории и само световните лидери ще решават какви хора да се раждат. Това ще се превърне в изцяло контролиран процес, а естественото раждане ще бъде забранено.

От икономически кризи, срив в пазарите, нетипични политически събития и драматична деградация в действията и чувствата на хората – предсказанията на Нострадамус за 2023 г.

далеч не прогнозират светло бъдеще, така че мнозина се надяват те да не се сбъднат.

От климатична гледна точка, необходимостта от пречистване и ребалансиране на планетата ще доведе до урагани, наводнения, земетресения и вулканични изригвания. Нострадамус пророкува, че през 2023 г. ще започне нова ера както в календара, така и в реалността ни.

2023 ще е година, която ще донесе едновременно трагедии и разкрития. Този критичен период не означава задължително край, а по-скоро фундаментална трансформация на света, в който живеем, прераждане на човечеството на духовно ниво.

Възможно ли е наистина САЩ да се сблъска с възможността за гражданска война през 2023 г.? Според пророчествата на Нострадамус подобно събитие може да се случи заради бедност и политическа нестабилност.

Френският пророк предсказва възможна разруха на голяма империя

(вероятно Русия или Китай). Освен това голямата вероятност за глобална катастрофа ще причини много жертви. В условията на война могат да избухнат битки по суша и море през 2023 г.

Според Нострадамус държавите в Европа ще се сблъскат с проблеми с населението, вероятно резултат от опити с химично оръжие, използвано по време на военен конфликт. Сред пророческите му стихове също така се споменава и възможността да се разрази Трета световна война между 2022 и 2023 г.

Нострадамус предсказва година, изпълнена с насилие, както за руския, така и за американския президент. Според експерти френският пророк е предупредил за опит за покушение срещу Путин от някой близък до него като охранителите му. Байдън ще страда от неизвестна болест, а член от президентското семейство

ще претърпи тежка катастрофа.

16-годишният индиец Абигия Ананд пък, който още през 2019 г. предсказа, че светът ще се изправи пред най-страшното си изпитание – "неизвестна досега болест, която ще бъде много трудно победена", а след това се оказа ужасяващо прав, продължава да споделя прогнозите си за света в собствения си канал.

Той предупреждава, че през следващите 20 години светът ще се промени бързо и драстично и че предстоят много тежки изпитания. Човечеството ще започне да пренарежда ценностите си още през 2023-та, като старите ценности ще бъдат напълно изоставени, за да бъдат замени от нови, като част от тях ще бъдат радикални. Абигия съветва да не губите парите си в излишни покупки, а да започнете подготовката за тотално нов живот.

ключови думи:
Ванга предсказания

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май