Марс влиза в Риби до края на април: Действайте решително!

Марс влиза в Риби до края на април: Действайте решително!

В събота, 23 март, Марс влиза в Риби, където ще остане чак до края на април. Управителят на зодия Овен, Марс, ни предразполага към действия, символизира смелостта, амбицията и стремежа за успех.

Марс повишава силата на нашите желания, точно както усилва нашата жизнена сила да изискваме и да сбъдваме желанията си. Какво ще се случи с влизането на Марс в знака на Рибите?

На първо място стихийната енергия на Марс ще бъде леко поуспокоена. А това означава, че всички ние ще бъдем по-отворени за духовни преживявания и общуване. На преден план ще излязат състраданието и съпричастността към околните.

Мистичните Риби ще ни потопят в света на сънищата, мечтите, интуицията и подсъзнанието, а Марс ще насочи жизнената ни сила към тяхното реално проявление. Сега е моментът да се отдадете на на нови начинания и успешни проекти.

Астролозите смятат периода за успешен, защото той хармонизира желанията и нашата способност да ги реализираме.

Марс ще остане в Риби до 30 април 2024 г. Ако пред вас стои труден избор, медитирайте, потърсете отговора в духовното. И не бъдете нерешителни, защото Марс в Риби може да даде подобен страничен ефект.

Обмислете добре нещата и действайте.

Марс в Риби насърчава също така смелостта и емпатията към другите. И все пак, бъдете внимателни с доверието. И не давайте непоискани съвети, пише woman.bg.

ключови думи:
Марс в Риби

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май