Никога не слагайте огледалото на това място! Иначе ви чакат болести и бедност

Никога не слагайте огледалото на това място! Иначе ви чакат болести и бедност

Колкото и да не ви се вярва, човек трябва да подхожда много отговорно към избора на мебели за дома си. Освен основните такива, декорацията също влиза в това число.

За да избегнете натрупването на негативна енергия, която може да доведе до влошаване на здравословното ви и финансово състояние, трябва да спазвате няколко прости правила и никога да не окачате огледало на няколко места.

За енергията в дома ви е много важно да знаете къде е изрично забранено да окачате огледала, иначе не ви чака нищо добро.

Срещу входна врата и прозорец
Експертите не препоръчват окачването на огледала пред вратите или прозорците, защото това може да предизвика изтичане на положителна енергия от дома, както и да отнеме благополучието и успеха.

В спалнята
Категорично не се препоръчва окачването на огледала в тази стая. Смята се, че спящ човек не трябва да се отразява в огледалото, в противен случай ще има неприятности. Това също може да повлияе негативно на семейните отношения.

Ако наистина трябва да погледнете отражението си сутрин, поставете огледало в гардероба (от вътрешната страна на вратата), за да можете да следвате правилата и да задоволите желанията си.

До печката или отсреща
Също така не трябва да поставяте огледало срещу печката, в противен случай това ще ви отнеме силата и ще се уморите два пъти по-бързо.

Ако наистина искате да украсите кухнята си с огледало, поставете го пред масата, където се събира цялото семейство. Смята се, че по този начин увеличавате богатството и поддържате хармонията в дома, пише jenata.blitz.bg

ключови думи:
огледало поверия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май