Нумерологична прогноза ден по ден за (НЕ)късметлийските дни през април

Нумерологична прогноза ден по ден за (НЕ)късметлийските дни през април

В нашата нумерологична прогноза - списък на дните, на които трябва да обърнете внимание през април. Не ги пропускайте!

През пролетта, когато природата се обновява, много хора искат да се променят - да сменят стила, прическата, да се сдобият с нова среда и дейности. Дали април е подходящ за тези цели, казва нумерологът Ирина Лидерман.

Въпреки силата и точността на числата, за по-обективна прогноза си струва да се вземат предвид астрологичните явления, които също ни влияят много силно. Почти през целия месец Меркурий ще бъде в ретроградно движение. Затова от 1 до 25 април е по-добре да се опитате да не създавате нови проекти, да не търсите нови хобита или връзки. Това, което ще бъде започнато през този период, най-вероятно ще бъде завършено много бързо. А също така по време на ретроградния Меркурий може да има трудности с документите, със споразуменията и с времето. Вземете това предвид, когато планирате делата си.

Подробна нумерологична прогноза

10, 19 и 28 април

Подходящи дни за творчество. Възможно е да възникнат много нови идеи. Важно е не само да ги уловите и разпознаете, но и да ги използвате. Не е възможно просто да оставите важната информация да мине покрай вас - Вселената ни дава възможности. Ако ги пренебрегнем, можем да се сдобием с негативизъм.

11, 20 и 29 април

Идеални дни за всякакъв вид комуникация. Съберете се с тези, които споделят вашите възгледи, като приятели или други съмишленици. Всяко оживено общуване, културни занимания и дори лудории ще имат благоприятен ефект върху вътрешния ви свят. Чрез забавлението и безгрижието през тези дни можете да изградите увереност, да усетите силните си страни, да откриете нови аспекти на женствеността, да станете по-чувствителни и честни.

3, 12, 21 и 30 април

Дни за романтика и семейство. Опитайте се сами да получавате положителни емоции и да ги създавате за любимите си хора - общуване, малки подаръци, лакомства. Всичко това ще ви превърне в още по-силен и мощен магнит както за противоположния пол, така и за близките.

4, 13, 22 април

Дни за духовни практики. Опитайте се да си дадете половин час преди лягане и да медитирате със слушалки или с любими хора. Дори децата могат успешно да се занимават с такива практики за осъзнатост - ако превърнете тези дейности в редовно явление, скоро те ще се превърнат в полезен навик. Както вие, така и вашите близки вече няма да имате нужда да задържате емоциите, особено негативните, в тялото си. Ще бъде лесно да ги разтоварите от себе си, като освободите място за нещо ново.

5, 14 и 23 април

Дни за печелене на пари. Всяко съзнателно действие трябва да ви доведе до увеличаване на богатството ви. Ако това не се случи, трябва да потърсите причините. Може би парите ви изтичат някъде. Тук е важно да действате в тандем със специалист, за да предотвратите силно намаляване на финансите

6, 15, 24 април

Препоръчително е през тези дни да се заемете с някакво хоби - нещо, което ви доставя най-голямо удоволствие. Например ръкоделие или готвене - тези дейности разкриват женската природа. Не пропускайте възможността да подкарате в себе си домакиня, пазителка на огнището. Само че не забравяйте да готвите с радост: почистете кухнята с тамян и свещи, включете мантри, седнете и помислете с какво искате да напълните близките си. И след това започнете да действате. Ще видите, че храната ще стане много по-вкусна!

7, 16, 25 април

Дни за нови неща. Това може да са домашни, малки или рутинни дела. Всичко ще върви перфектно.

8, 17, 26 април

Дни на грижи. Отделянето на време за половинката ви е много полезно и вниманието ви ще бъде възнаградено. Ако нямате партньор, можете да обърнете внимание на близки, деца, приятелки, съмишленици, студенти - важно е да не сте сами в тези дни. Проявявайте доброта, щедрост, давайте вещи за благотворителност или дарявайте пари. Не позволявайте обаче някой да ви седне на врата, а ако някой иска да го направи, спрете опитите му.

9, 18, 27 април

Дни за творчество. Независимо дали сте на ръководна позиция, или сте майка, която се грижи за деца, винаги има място за лекота, поток и генериране на творчески идеи, пише woman.bg.

ключови думи:
нумерология

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май