Релакс зона на седмицата: Pueblo Bonito Pacifica

Далече, далече... В Мексико :)
Релакс зона на седмицата: Pueblo Bonito Pacifica

Нека изложим фактите. Този път те са ясни и красноречиви: време е за почивка!

Няма да се проявяваме като егоисти обаче. Знаем, че мнозина от вас ще прекарат предстоящите празнични дни в... работа. Точно на тях ще кажем: не унивайте, приятели! Защото, сигурни сме, скоро ще дойде и вашето време за заслужен релакс.

Междувременно, нищо не ви пречи, ако не себе си, то поне да изпратите мечтите си в отпуск. Не губете време и позволете на въображението си да ви отведе на някое красиво и спокойно местенце...

Пратете ги, например, в Мексико. Там, в областта Южна Долна Калифорния, в непосредствена близост до адски красивия плаж Кабо Сан Лукас, се намира един невероятен спа комплекс, който определено заслужава вашето внимание. Така че, без да губим повече време, нека заедно стартираме въображаемата ви обиколка из...

Pueblo Bonito Pacifica Resort & Spa

Започваме от там, че хотелът разполага със 154 луксозни помещения, като всички те могат да се похвалят с разкошна гледка към океанската шир (фронтална или не, според персоналните желания на гостите).

Посетителите могат да бъдат настанени в двойни стаи или в просторни апартаменти, в които комфортът е основен приоритет. Всички елементи от интериора са подбрани така, че да създават приятни дзен усещания. Във въздуха се разнасят успокояващи аромати, а мебелите са от дърво.

Не липсват обаче акценти и от модерния дизайн. В този ред на мисли, почиващите имат на разположение бързоскоростен достъп до интернет, кабелна телевизия, мини-бар и прочее удобства. За авантюристите пък е предвидена възможност да прекарат нощта на открито, в специално обособен спален кът на плажа. Ех, че романтика!

Pueblo Bonito Pacifica Resort & Spa

Мда. Тук почивката изглежда повече от гарантирана. Но понеже знаем, че сте нетърпеливи, бързо продължаваме към по-интересната част от Pueblo Bonito Pacifica, която е...

... спа комплексът

Той работи ежедневно от сутрин до вечер и предлага разнообразни, но, като цяло – изключително приятни, изживявания за тяло и лице.

Менюто с удоволствия е богато и включва сто вида спа процедури, между които абхянга масаж с горещи масла и такъв с мексикански вулканични камъни. Образно казано, в Armonia Spa, както се нарича комплексът, могат да ви разтрият целите – от малкото пръстче на крака, та чак до главата.

Освен това, в зоната за релакс може да откриете още и салон за красота, където, познахте, приятните приключения продължават.

Въпреки че Кабо Сан Лукас е на една ръка разстояние, гостите са свободни да изберат за плажните си намерения някой от двата басейна на Pueblo Bonito Pacifica Resort & Spa, където да се припичат с часове, с коктейл в ръка. 

Кулинарните си нужди пък могат да задоволяват в един от петте екзотични ресторанта на комплекса. Или пък... Да пожелаят персонална маса, където да похапват необезпокоявани от никого.

Pueblo Bonito Pacifica Resort & Spa

И още изненади 

Най-хубавото на хотела обаче е, че предоставя възможност за провеждане на всевъзможни спортни инициативи, а фитнесът му е голям и добре оборудван.

Освен това, тук редовно се организират утринни йога сесии на плажа, тренировки по пилатес, уроци по танци, пешеходни разходки, риболов, сафари експедиции... Списъкът е дълъг, затова спираме дотук.

И, ако тази релакс картина не е достатъчно примамлива, нека прибавим и още един съществен детайл към нея: почивката в Pueblo Bonito Pacifica Resort & Spa е достъпна само за възрастни, над 18 години.

Разбира се, няма да ви запознаваме с цената на това релакс приключение, защото не искаме да ви разваляме доброто впечатление, което сигурно вече сте си изградили за него. Ще ви оставим обаче да му се насладите в галерията. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май