Седмичен хороскоп до 1 март

Седмичен хороскоп до 1 март
Овен 21 март - 20 април

Пълнолунието превъзбужда, вади на преден план страсти, амбиции и желания, мислите са натоварени с агресия, никой не отстъпва и не пуска кокала. Напрежението ще eскалира в дългосрочен конфликт, след който може и да не се познавате вече. Отложете за утре проблемните разговори и ще постигнете примирие. Спазвайте диета и ще отслабнете, не нарушавайте дадените обещания. 24-и е зареден с амбиция и агресия, очертават се сблъсъци на интереси и позиции. 25-и е лечебен и омиротворяващ, но всеки трябва да направи своята отстъпка. На 26-и ще има за какво да почерпите. На 27-и не очаквайте компромиси. На 28-и нищо важно да не се предприема. Всичко ще се прави скришно и тайно, задкулисието ще спечели. На 29-и постигате важна цел, а на 1-ви подписвате нови договори.

Телец 21 април – 20 май

Днес краткотрайно изживените страсти и блаженство, ще бъдат последвани от дълъг период на разочарования, особено в любовта и чувствата. Увеличете самоконтрола, не отивайте в крайности и не изневерявайте на партньора. Змеят на страстта и желанията завладява души и сърца и елиминира здравия разум. Прекарвате приятно, но за всички изживени чувства и екстри ще си платите с лихвите. 24-и е ден на прекаляване и преиграване, но и добра работа ще свършите. 25-и ще ви донесе мир и хармония, с всеки може да се разберете. На 26-и предстоят благоприятни обрати в работата ви. На 27-и срещате ледени сърца, а на 28-и печелите, докато другите губят. На 29-30-и сте в рискова позиция, не правете големи и амбициозни крачки, доверете се само на проверени в годините хора.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в първата декада днес са подложени на натиск от няколко страни. Трудно ще угодите на разнопосочните желания и амбиции на близките. Може да излезете виновни за чужда вина, не се въвличайте в спорове и не взимайте страна при преговори. В желанието да успокоите обстановката допълнително нажежавате страстите с излишни забележки и споделяне. Увеличете дистанциите. На това пълнолуние Луната от Дева и Слънцето от Риби са в конфликт с вашето Слънце. 24-27-и ще са дни на проблеми с родители и деца и на фиксидеи, които трудно ще реализирате. 27-и обръща палачинката, най-голям късмет очаквайте на 28-и когато Луна, Марс и Венера ще ви гледат в перфектни аспекти от другите два въздушни знака. На 29-и гоните целта, а на 1-и привличате клиенти.

Рак 22 юни – 21 юли

Денят екзалтира родените в първата декада. Амбициите взимат връх над разумната преценка, но може би точно малко повече авантюризъм ще ви трябва, за да вземете окончателни решения по наболелите проблеми. Тенденцията е случващото се в този ден да напълни къщата и сърцето ви, но и да предизвика експлозия в чувствата, която ще позволи да се каже недоизказаното до момента. В дните около пълнолунието на 24-и за вас ще действа пръстът на съдбата, ще се появяват хора, фактори и варианти, които тотално може да променят начина ви на работа и живот. Вечерта на 26-и навлизате в конфликтен период, може да се наложат пътувания и промени до 29-и, но всичко ще е за добро и ще разшири сферата ви на работа и влияние. На 29-и и 1-и късметът ще ви следва.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на съблазни и на желания, които трудно ще се контролират. Може да се върнете към стари навици и връзки, от които в миналото сте се отказали или сте си забранили. Препоръчва се аскетизъм, но за един лъв това е невъзможно, защото неговата роля е да властва в социума. В този ден ще си плащате за всички екстри, но ще ги получите и ще докажете, че сте царят в ситуацията. 24-и идва с тежки битки на интереси, амбиции и позиции. На 25-и направете компромис и влезте в положението на околните. 26-и идва с предложение, на което е трудно да откажеш, а и не трябва. 27-и е ден на заслужените награди или порицания. Не се оправдавайте. На 28-и се оформят лагерите на хищниците и потенциалните жертви. На 29-и спазвайте закона. 1-и е рисков, особено в любовта.

Дева 23 август – 22 септември

Родените в първата декада ще трябва да се съобразяват с авторитетното мнение и позиция на хората, от които зависят. Успехът е с всеки, който си знае мястото и не се намесва в чуждите дела. Всеки опит да се надскочите ще бъде париран. Ще имате придобивки, но всичко ще си има цена, която ще плащате в бъдеще. Днес нищо не ни се дава даром. Спазвайте диета, контролирайте апетитите. На 24-и е пълнолуние в знака на Девата, което ще ви донесе чакани и неочаквани придобивки. 25-и е балансиран, а 26-и е творчески и амбициозен. На 27-и се оформят лагерите в живота ви. 28-и е рисков и проблемен, не се ангажирайте с никого за нищо. 29-и ви води към важна цел, а за 1-и планирайте лични и делови срещи, разберете се по важните въпроси и си доставете радост за сетивата.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес сме на високи обороти, действаме амбициозно и пренавито. При вас нещата са по-спокойни, стига да не влизате в комбина с тези, които бързат и искат да постигнат нещо на всяка цена. Спазвайте диета, ограничете срещите, особено с хора, които ви натоварват. Оставете на близките да се грижат за вас, стига да имате такъв вариант. За вас е важна свободата на избора. На 24-и имате свобода на избора, докато другите напразно се напрягат. На 25-и е лесно да забравиш миналото и да гледаш само напред. Вървите към помирение. 26-и е ден за предложения, някой се обвързва и в любовта. На 27-и идват благоприятни за вас рокади. На 28-и Венера и Марс от Водолей ще подкрепят емоционално родените във втората декада. 29-и и 1-и са успешни и доходоносни.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в първата декада усещат накъде духа вятърът и се насочват към благоприятните за тях места и хора. Обадете се на тези, които ви липсват, реагирайте на всяко обаждане и покана. Успявате да заредите близките с амбицията си и да парирате конкуренцията с ответен удар. Днес управлява змеят на желанията, пълнолунието къса оковите в любовта и помага да реализирате мечти. На 24-и си връщате не само позиции, но и старите амбиции в работата и в любовта. Който хване кокала, няма да го пусне. На 25-и си позволявате да действате балансирано. На 26-и ще почерпите, а на 27-и очаквайте обрат във връзките. 28-и е денят на мрежата, залагате капани и падате в чуждите. На 29-и и 1-и Луната от Скорпион е в стимулиращи и стагниращи аспекти с планетите в Риби и Водолей.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Слънце и Луна образуват кармичен Т-кръст със Слънцето на родените в края на ноември. Очертават се конфликтни отношения между родители и деца. Всеки претендира, никой не е готов на компромис. Ако се намесят баба и дядо, положението ще стане нетърпимо. Намерете си приятно занимание, не влизайте в спорове и не се дръжте ултимативно. Лесно се отива в крайности. Пълнолунието на 24-и зарежда родените в първата декада с нереалистични амбиции. На 25-и и родените във втората декада се примиряват с едно положение, което не ги устройва, а ги вкарва в преразход на средства. 26-и изисква балансирана политика. На 27-и затваряте една врата и отваряте друга. На 28-и действа законът на джунглата, но на 29-и и 1-и не пропускате своя шанс и печелите.

Козирог 22 декември – 20 януари

За днес съдбата ви е приготвила подарък, който сте си заслужили в житейските битки. Денят е зареден с амбиция, но тенденцията е само вашите проекти да се реализират. Дори и конкурентите ви ще работят във ваш интерес. Не влизайте в словесни битки, желаното само ще ви потърси. Ще сънувате пророчески сън, в който може да видите проблемите си и начините да ги разрешите. 24-25-и ще са силните ви дни за периода. Пълнолунието в хармоничната ви Дева ще ви презареди материално и душевно. На 26-и ще имате повод да почерпите. На 27-28-и съдбата ви дава някои уроци, не бързайте с обвързването, може да попаднете на неточните хора. На 29-и стигате до успешен финал, а на 1-и идват печалби, придобивки и възможности за приятно пътуване.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден на краткотрайно удовлетворение, след което ще последват моменти на разочарования и кризи. Не искайте много от живота и другите. Днес и утре са благоприятните дни в този месец за обвързване и брак. Марс и Венера във Водолей провокират стаените чувства и емоции, лесно може да се загуби контрол в ситуацията. Но ако вече сте готови бързайте към любимия и заедно към олтара. 24-и носи провокации в чувствата, смирете амбицията. На 25-и чакайте предложения и придобивки. 26-и е ден на разкрепостяване, стаеното се излива навън. На 27-и направете подбор на приятелските връзки. На 28-и не се обвързвайте независимо изгодните предложения. 29-и поставя на изпитание емоционалните ви отношения, а на 1-и тръгвате по нов път.

Риби 19 февруари – 20 март

За родените в първата декада днес ще има повече неудобства, проблеми с деца и родители и натоварена програма по всички линии на живота. Луната от Дева е в опозиция на Слънце, Меркурий и Сатурн от Риби. Отношенията се обтягат до скъсване, всеки излиза с претенции и не е съгласен на компромиси. Дано успеете да лавирате между желанията и амбициите на близки и роднини. На това пълнолуние Луната ще ви гледа в опозиция от Девата. 24-25-и ще са натоварени с грижи, разходи и противопоставяне. На 26-и запазете неутралитет, а на 27-и направете подбор на връзките. На 28-и не влизайте в комбина със съмнителни хора. Силните ви и успешни дни са 29-и и 1-и, когато всяка цел за вас ще е достижима и всичко може да се развие по план и изгодно за вас.

Неда Иванова, "Телеграф"

ключови думи:
седмичен хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май