Сибирската вещица със страховито предсказание

Сибирската вещица със страховито предсказание

Годината на Черния воден тигър беше много трудна от самото начало. Днес нашата планета е измъчвана от многобройни политически конфронтации и дори конфликти. Боевете се разиграха в самото сърце на Европа. Това коментира сибирската ясновидка Елена Голунова, пише Блиц.

Често обикновените хора, за да разберат заобикалящата действителност, се обръщат за помощ не към експертната общност, а към мистици и звездобройци. Понякога наистина духовете могат да предскажат съдбата на човечеството по-добре от всеки друг.

Сибирската вещица Елена Голунова е позната на широката публика поради способността си да контактува с отвъдния свят. Тя общува с духовете, за да получи отговори за съдбата на света на живите. Поради тази причина тя много рядко контактва с външния свят и води затворен начин на живот. Това, което с тяхн помощ е видяла обаче, я накара да изилзи на светло и да предупреди света.

Според нея душите на починалите ни предци не предричат нищо добро за текущата година.

Вещицата е сигурна, че тежки изпитания ще паднат върху съдбата на човечеството. Черният воден тигър ще донесе мъка и смърт на нашата планета.

Според RIA FAN, говорейки с духовете, тя вижда голямо пропадане.

"Това пропадане ще доведе до смъртта на десетки хора. Тези, които чуят казаното и упеят да разчетат знаците на Вселената, ще получат шанс за спасение и ще продължат пътя си в този свят. А тези, които решат да ги пренебрегнат, и подподят безотговорно към проблема, рискуват вече завинаги да се оттеглят от царството на живите", заяви ясновидката.

Тъй като тя не говори с конкретика, а образно, предсказанието й предизвика бурни коментари в Мрежата в какво трябва да се повярва и какви са знаците, които трябва да бъдат разчетени. В крайна сметка, повечето ползватели се обединиха, че най-силната и страховита Сибирска вещица вероятно алармира за черни облаци над всички области на живота.

 

 

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май