Сънищата, които предупреждават, че може да ви е направена магия

Сънищата, които предупреждават, че може да ви е направена магия

Ако ви спохождат сънища с паяжини или паяци в продължение на няколко дни, подсъзнанието ви може би иска да ви каже нещо

Сънищата, които сънуваме, често са пророчески, така че трябва да обърнете специално внимание на детайлите, които виждате в тях. Някои от тях идват, за да ви предупредят, че може да сте под влиянието на негативна енергия, изпратена ви от злонамерени хора.

Кои сънища са предупредителен сигнал за това?

Паяжини и паяци
Ако ви спохождат сънища с паяжини или паяци в продължение на няколко дни, подсъзнанието ви може би иска да ви каже нещо. Но ако се страхувате от паяци, възможно е да ги сънувате често и без да става въпрос за магическо въздействие.

Жена в черна рокля
Счита се за лош знак да видите насън дама в черна роба. Това може да е знак, че някой е насочил към вас зло и това е направено не толкова отдавна. Езотериците твърдят, че ако дамата в съня ви е възрастна, причинените щети са твърде големи и само специалисти могат да ги отстранят.

Потъвате в блато
Когато човек падне в блато насън, може да означава, че в реалния живот някой му е направил магия. В този случай трябва да избягвате кавги, конфликтни ситуации и да не каните непознати хора в къщата си.


Гнили плодове или зеленчуци
Сънят се счита за лош знак, когато човек държи гнил плод в ръцете си. Той може да говори за задушаващи самонагласи или чуждо магическо влияние. Ще трябва да почистите къщата си щателно и вероятно ще намерите странни предмети, носители на злото. Най-вероятно някой от гостите ви е оставил неприятен подарък в къщата.

Неприятни насекоми
Сън, в който човек вижда червеи, хлебарки или мухи, може да означава, че е бил прокълнат от завистливи хора. Това е вид знак, който показва, че трябва по-малко да споделяте с другите плановете и успехите си.

Гонитба 
Сънят се счита за тревожен, когато някой преследва човек с цел убийство. Той казва, че в реалния живот трябва да бъде много внимателен, когато общува с непознати хора. Най-вероятно някой се опитва да навреди или вече е успял да го направи.

Човек без глава
Това е основният знак, който показва, че има опасност да ви е направена магия. Най-вероятно в този обред са включени коса, нокти или други лични вещи. За да премахнете злото, трябва да потърсите помощ от надеждни специалисти. Възможно е, след като проклятието бъде премахнато, да трябва да носите със себе си специални защитни талисмани и амулети.

Дявол, демон
Ако насън човек види демон или дявол, това означава, че някой се опитва да "привърже" към него същество от другия свят. Това е много опасно, така че е необходимо да се вземат подходящи мерки възможно най-скоро и да се прекрати комуникацията с токсични хора.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

ключови думи:
сънища

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май