Ясновидка, предсказала К-19, със страховита прогноза за следващите 2 години

Ясновидка, предсказала К-19, със страховита прогноза за следващите 2 години

Екстрасенската Дебора Дейвис, която предвиди пандемията на коронавирус и смъртта на принц Филип, разказа какви събития ще се случат през следващите две години.

Британската ясновидка отбеляза, че COVID-19 няма да отиде никъде в близко бъдеще, но пандемията ще избледнее с времето, а коронавирусът ще се превърне в леко сезонно заболяване.

Но в същото време е твърде рано да се отпускаме, защото в някои страни тази коварна инфекция може да мутира във форма, която ще бъде много по-трудна за лечение. Поради това целият свят може да се върне към 2020 г., когато всичко беше затворено. Най-вероятно ще има още един локдаун.

Това в крайна сметка ще доведе до факта, че хората ще преразгледат отношението си към социалното дистанциране и носенето на маски. Възможно е личните предпазни средства да се превърнат в задължителен аксесоар.

Що се отнася до отношенията в кралското семейство, също предстои промяна. Предимно положителна. Според Дейвис Хари и Уилям ще успеят да намерят общ език. Шансовете херцогът на Съсекс са големи да се завърне в Лондон, но съпругата му Меган Маркъл ще стои далеч от Бъкингамския дворец.

"Меган Маркъл ще продължи да се дистанцира от всички членове на кралското семейство, независимо дали принц Хари възстанови връзката или не", казва екстрасенската.

Друго предсказание беше свързано с НЛО. Ясновидката прогнозира, че в бъдеще обществото ще научи повече за съществуването на извънземни.

По-рано ливанска гадателка обяви прогнозата за Русия и света за 2021 г. Според нея ситуацията в света само ще се влошава.

Превод и източник: БЛИЦ

ключови думи:
предсказание ясновидка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май