Големи звездни другарчета

Известните имат навика да завързват интересни и трайни приятелства
Големи звездни другарчета

Популярните личности определено вярват в истинското приятелство и държат покрай тях винаги да има близки хора, на които да разчитат и на които да споделят големите си тайни. И въпреки че в света на шоубизнеса дълготрайните човешки взаимоотношения изглеждат невъзможно постижими, някои звезди са успели да намерят сродните си души.

Да видим кои да тези добри звездни другарчета:

Тейлър Суифт, Селена Гомес и Ема Стоун

Макар че живеят и творят в различни градове в Америка, талантливите девойки поддържат непрекъснат контакт помежду си. Пишат си, чуват се и се виждат. В свое интервю преди време Тейлър призна, че когато преживява тежко любовно разочарование, Ема е първият човек, на който се обажда, за да сподели за случилото се. Очевидно е, че мацките си имат доверие и ще направят всичко възможно да го съхранят максимално дълго време.

Гуинет Полтроу и Бионсе

Връзката между тези двечките пък  е толкова силна, че Бионсе призна веднъж в публично изказване, че често приема и се доверява на родителски съвети, дадени от Гуинет. Съпругата на Джей Зи смята Полтроу за истински добър другар в живота, на който може да разчита и от който да очаква пълноценна и навременна подкрепа.

Сандра Бълок и Джордж Клуни

Въпреки редовните спекулации, че актьорите поддържат интимна връзка, Сандра и Джордж, всъщност, винаги са били само приятели и нищо повече от това. Логично, той е изключително близък и с малкия й осиновен син Луис, с когото честичко поиграват баскетбол. Самият Клуни сякаш държи на Бълок повече, отколкото на всяка друга жена в живота си и дори не се срамува да си го признае. Вечният ерген на Холивуд се надява, че ще може да задържи своята другарка максимално дълго в живота си.

Рийз Уидърспун и Дрю Баримор

За да докажат топлата си дружба, в началото на тази година известните момичета отидоха заедно на почивка в Мексико и страшно се забавляваха. Това, което безспорно ги свързва обаче, безспорно е фактът, че и двете са майки и се грижат за бебета. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април