Мъжете от тези зодиакални знака са най-верни в любовта

Мъжете от тези зодиакални знака са най-верни в любовта

Дева и Скорпион

С Девите всичко е ясно - те са честни както в професионален, така и по отношение на любовните афери. Намирайки своята половинка, те никога няма да погледнат встрани. А ако разберат, че вече не обичат партньора си, ще се разделят с него и едва след това ще започнат нов роман. Скорпионите са доста любвеобвилни. Когато срещнат своята единствена любов, те държат на верността, а като най-важното за връзката приемат доверието.

1958087

Лъв

Изненадващо, но на второ място са царствените Лъвове. Половинките им могат да бъдат сигурни, че партньорите им се отличават с моногамност и уважение към тях. Лъвът усмирява своя нрав, когато открие любимата си, така че дамата на сърцето му не трябва да се тревожи от възможна забежка. 

1958086

Козирог

На първо място, разбира се, е прагматичният Козирог. Той винаги подхожда много отговорно към избора на своя половинка. Търсейки любовта на живота си, той не хаби излишни чувства. Ако има житейски проблеми, Козирогът си намира някакво занимание. А случайните връзки... те просто не са за него. И така, на тези 4 типа мъже може спокойно да се доверите. Имайте предвид, че домошари като Рак и Телец имат склонност към всякакви интриги, а тихите Раци често си имат любовници!

ключови думи:
любовта най-верни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли