Откраднатите танци в българския Dancing stars

Копи/пейст буквално
Откраднатите танци в българския Dancing stars

Всички риалити формати са си дали почивка за лятото, но ние не почиваме, а откриваме интересни неща за вас. Последният сезон на Dancing stars се радваше на висок рейтинг и голяма популярност сред феновете, затова и ние решихме да им обърнем малко внимание.

Не е тайна, че всички риалити предавания в България са по чужд патент и се излъчват в чужбина години преди да дойдат у нас. Днес ще ви покажем как някои от нашите звезди малко са се поувлекли в стремежа си да направят шоу на световно ниво и буквално са копирали танците, костюмите и музиката от американците.

Започваме с победителите Ангел и Дорина, които бяха и най-младата двойка от всички участници. Някъде към края на предаването те дръпнаха доста напред в представянето си и си извоюваха първото място. Танцът, който ще видите, е фрийстайл и ни е доста познат от участието на певицата Никол Шерзингер в десетия сезон на Dancing with the stars в Америка. Песента, на която танцуват и двете двойки, е "A little less conversation” на Елвис Пресли, а двата танца вижте тук:

Танцът на Ангел и Дорина започва от 33:50 мин:

Друга двойка от нашенското издание – Елен и Калоян, също се е вдъхновила по един доста буквален начин от Никол Шерзингер и партньора й Дерек. Техният фокстрот повтаря стъпка по стъпка същия танц на американската двойка. Никол и Дерек, които станаха победители в десетия сезон на предаването, явно са най-предпочитаната двойка за родните звезди. Двата танца вижте тук:

Попаднахме и на още един много интересен клип, в който се вижда как един от общите танци в Dancing stars България е досущ еднакъв с един от танците в риалитито "Мислят си, че могат да танцуват" в Америка.

Пожелаваме повече креативност на българските звезди занапред, а ако искате да ни споделите вашето мнение за тези танци, ние сме както винаги на линия във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май