2022-а - годината на Черния Воден Тигър: Какво да очаква всяка зодия?

2022-а - годината на Черния Воден Тигър: Какво да очаква всяка зодия?

Според източния хороскоп 2022-ра е годината на Водния Тигър. През този период е препоръчително да не реагирате прекалено на проблемите и да не ги взимате навътре. Трябва да поддържате чист ум във всяка ситуация.

Ето какво ще ви донесе годината на Черния Воден Тигър според зодията ви:

Овен

За Овен предстоящата 2022 г. ще бъде много благоприятна, защото Тигърът също представлява стихията на Огъня. Горещите хора от този знак трябва да действат мъдро и обмислено. Не бива да се карате с близки и да провокирате другите към конфликти. Тигърът ще помогне на представителите на този знак да обуздаят емоциите си и да намерят сродна душа. Също така през тези дванадесет месеца Овните трябва да се отърват от навиците, които отнемат от щастието им. Това е времето, в което те ще могат да станат по-добри във всяко отношение. Успехът ще бъде с тях още от първите дни на новата година.

Телец

Началото на годината трябва да бъде пречистващо време за Телеца. Има много мисли, които трябва да бъдат забравени възможно най-скоро. Тигърът ще помогне на тези хора да преодолеят завистта, гнева, да станат по-продуктивни и по-разумни. Желанието да се учи и развива е това, от което Телецът се нуждае най-много през 2022 г. През пролетта и есента Вселената може да започне да изпитва хората от този знак за сила с изкушения. Любовта и финансовите приключения няма да донесат на Телците нищо добро, затова е важно просто да вършите ежедневните си задължения, като се опитвате да не бягате от отговорност.

Близнаци

Близнаците през 2022 г. трябва да спрат да бъдат мързеливи и съветите на астролозите ще им помогнат в това. В годината на Тигъра не можете да отлагате нещата за по-късно. Колкото по-скоро Близнаците разрешат проблемите си, толкова по-добре за тях. Експертите посочват, че през новата година успехът ще бъде на страната на тези Близнаци, които знаят как да се адаптират към обстоятелствата. В повечето случаи събитията ще протичат стабилно и премерено, но понякога хората от този знак ще трябва да поемат рискове и да действат безкомпромисно, бързо вземайки важни и съдбоносни решения.

Рак

Раците трябва да подобрят самочувствието си с всички налични средства. Астролозите препоръчват да контролирате емоциите си и да не се поддавате на провокациите на другите. Раците трябва да бъдат подготвени за внезапна промяна на плановете. Тигърът не насърчава спонтанността, затова е най-добре да не ходите на дълги пътувания, без да планирате нищо предварително. Също така не сменяйте работата, без да помислите за нищо. Ако не прибързвате с решенията си, 2022 г. ще бъде доста благоприятна за Раците. 

Лъв

Годината на Тигъра за Лъвовете ще бъде като глътка свеж въздух. Ритъмът на живота ще се забави леко, но в същото време Лъвовете все още ще могат да получават подаръци от съдбата в любовта, бизнеса и работата. Водата не тече под лежащия камък, така че хората от този знак трябва да останат активни, като периодично обръщат внимание на знаците на съдбата, които ги предупреждават, че стоят неподвижно и им липсва късмет. Тигърът ще даде на Лъва издръжливост, но преумората все още може да причини сериозни вреди. Поради тази причина астролозите препоръчват всички хора от този знак да разпределят правилно силите си, както и да се грижат за здравето си.

Дева

Девите трябва да останат активни и да бъдат честни със себе си и околните. Астролозите вярват, че през 2022 г. хората от този знак ще имат късмет във всички сфери на живота. Както в любовта, така и в работата, годината на Водния Тигър ще изисква повишена възвръщаемост от Девите, така че ще се изисква повече енергия и сила от обикновено. През тези дванадесет месеца е необходимо да останете в добра форма, за да попълните навреме енергийните си запаси. Астролозите съветват Девите да не забравят за почивката и релаксацията.

Везни

Животът на Везните ще се промени към по-добро. Най-вероятно пред тези хора ще се отворят нови възможности в любовта и във финансовата сфера. Също така може да бъде полезно да се свържат с мотивирани, радостни и оптимистични хора. Те ще зареждат Везните с невероятна мощ, която може лесно да се използва във всяка посока. Тигърът не търпи лъжи и хитрости, затова е по-добре Везните да постигат целите си честно.

Скорпион

За да направят скок напред в началото на годината, Скорпионите трябва да направят енергията у дома положителна. Тази година е идеална за търсене на любов и укрепване на съществуващите отношения. През 2022 г. способността да се грижат за близките си излиза на първо място за Скорпионите. Трябва да подкрепите своята сродна душа и роднини в трудни ситуации. Тигърът може строго да накаже тези, които се опитват да заблудят или предадат партньора си. Енергията на Водния Тигър настройва Скорпионите за решителност, но прекомерната настойчивост може да им донесе проблеми – както в любовта, така и в работата.

Стрелец

2022 г. ще бъде изпълнена с романтични приключения за Стрелеца. Мимолетна връзка ще повиши самочувствието им, но ако искат да имат дългосрочна връзка, ще трябва да обмислят внимателно избора си на партньори, за да не сбъркат. Способността да се правят компромиси ще направи Стрелеца много успешен. Още по-важно е тези хора да останат нащрек през цялото време.

Козирог

Началото на годината ще бъде много благоприятно време. Тигърът ще даде възможност на Козирозите да погледнат в бъдещето, да получат отговори на въпросите си. През 2022 г. хората от този знак може внезапно да загубят интерес към обичайните си дела, работа и забавления. Това ще бъде сигнал, че е дошъл моментът да промените нещо. Козирозите не харесват новостите, но тазгодишният талисман според китайския хороскоп диктува свои собствени правила. Астролозите съветват хората от този знак да се стремят към промяна.

Водолей

Тигърът ще помогне на Водолея да изпълни всичките си мечти. Това е много положителна година, в която хората от тази зодия ще имат късмет във всички сфери от живота. Трябва да визуализирате желанията си и да се борите с безпокойството си. Водолеите не трябва да се страхуват от трудности и изпитания. Това е тяхното време, в което да излязат на сцената. Още от първите дни на годината те могат да бъдат осенени от голямо вдъхновение и желание да променят живота си – това е влиянието на Тигъра.

Риби

Както знаете, преместването, пътуването и промяната на обкръжението са полезни за енергията на човека. През 2022 г. Рибите могат безопасно да се преместят в нова къща или апартамент, да променят мястото си на работа. Те ще могат да намерят нови хобита, а някои дори ще могат да си осигурят приходи от хобито си. В началото и в края на това лято Рибите ще бъдат победени от вътрешна тревожност. Това ще бъде временна слабост, с която те ще могат да се справят. В края на 2022 г. астролозите съветват да не правите големи покупки. През цялата година хората от този знак ще бъдат в епицентъра на събитията.

Източник: Edna.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април