3 стъпки, които правят секса страхотен

А това е основен фактор за връзката
3 стъпки, които правят секса страхотен

Добрият секс е полезен в толкова много аспекти – освобождава стреса, помага на съня и подсилва имунната система. Едно от най-добрите предимства на редовната активност в спалнята е укрепване на връзката с партньора ви.

Всичко това е подкрепено от науката. Според данни на проучване, поместено в Psychological Science, двойките изпитват по-високо ниво на сексуално удовлетворение дори два дни след секс. Това е особено важно за цялостното удовлетворение от връзката.

С тези 3 стъпки можете да имате по-щастлив и удовлетворяващ сексуален живот.

1. Докосвайте се често

Всички пози по време на секс имат своите предимства, но при някои от тях телата ви са по-раздалечени едно от друго. В това, разбира се, няма нищо лошо, но за да почувствате емоционална близост с партньора си, по-често избирайте пози, при които телата ви са по-близо.

Това ви позволява да усетите топлите си тела. Така допълнително се изгражда близост помежду ви.

2. Обърнете по-голямо внимание на любовната игра

Повечето жени се нуждаят от други форми на стимулиране, освен самия полов акт, за да достигнат до оргазъм. А липсата на оргазъм не оказва благоприятно влияние на връзката.

Когато отделите достатъчно време на любовната игра, това ви сближава още повече и изпълва телата ви със сладко очакване. А колкото повече то се натрупва, толкова по-голямо удоволствие носи сексът след това.

3. Споделяйте открито своите предпочитания и фантазии

Откритото споделяне на начина, по който обичате да бъдете докосвани, както и предпочитаните от вас движения, ще ви помогнат да достигнете до по-голямо удоволствие. Това помага и на партньора да се отпусне и да сподели с вас желанията си.

По време на секс дори може да го напътствате, като прошепвате в ухото му къде искате да бъдете докосвани.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април