5 симптома на угасващата страст

5 симптома на угасващата страст

Симптом №1:

Сексът се превръща в семейно задължение Ако сексът е поставен наравно със задълженията за пазаруване, хранене на котката, миене на съдовете и т.н. – това вече е достатъчен повод за опасения. Това означава, че той за вас вече не е източник на удоволствие от близостта с любимия мъж, а рутина. И вие правите секс не защото искате, а защото "така трябва” или поради някакви подобни причини.

Симптом №2:

Вие сте престанали да се целувате и прегръщате извън пределите на спалнята По време на секс вие все още се галите и прегръщате, но извън спалнята това ви се струва напразно губене на време. Познато ли ви е това? Тогава знайте, че вашите отношения са под сериозна заплаха. Това, което става извън пределите на спалнята, неизменно ще се отрази и на сексуалния ви живот. Съществува реалната опасност съвсем скоро да се отчуждите един от друг.

Симптом №3:

Вие правите секс винаги по един и същи сценарий Вие се познавате отлично и знаете по какъв начин можете най-бързо да постигнете оргазъм. И правите това отново и отново, без да се опитвате да измислите нещо ново. Забравяте обаче, че рутинните действия, дори и тези, които преди са ви възбуждали, също могат да предизвикат скуката.

Симптом №4:

Вие вече не мислите как да доставите на партньора си максимално удоволствие Сексът е неповторим именно поради желанието на партньорите да си доставят взаимно удоволствие. Ако започнете да мислите как по-бързо да свършите и да заспите, това ще се отрази негативно на вашия живот. Партньорът ви веднага ще почувства вашето равнодушие.

Симптом №5:

Отлагате секса за късно вечерта, когато вече сте твърде уморени за да го правите Имате толкова много работа, че времето за правене на секс изобщо не ви достига. Максимумът, който можете да отделите за любовните ласки, са няколко минути преди сън. Но често това не се получава – вие не можете да се държите на краката си от умора и изобщо нямате сили за плътски удоволствия! В резултат на това сексуалният живот става все по-малко наситен, а чувствата изстиват.


ключови думи:
причина симптом страст

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април