6 разлики между мъжете, които се обвързват сериозно и тези, които не го правят

6 разлики между мъжете, които се обвързват сериозно и тези, които не го правят

В любовта срещаме различни партньори и затова всяка връзка е различна. Когато не търсим просто мимолетно забавление, винаги се вълнуваме от това дали новият ни партньор иска да се обвърже сериозно с нас. Вселената винаги ни дава знаци, които можем да открием в поведението му, стига да не сме сложили розовите очила. Вижте някои от тях.

1. Сигурен ли е в себе си?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Той е сигурен в себе си. Чувства се положително и знае, че има какво да предложи на своята партньорка. Не е самонадеян или нуждаещ се, той просто се чувства удобно в собствената си кожа.

Мъж, който няма да се обвърже – Обикновено не е сигурен в себе си и в това, което може да предложи, държи много на личната си свобода.

2. Оценява ли жените?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Гледа на жените като на равни и цени отношенията, които има с тях. Не ги вижда като заплаха, ако те постигат успехи, нито като бреме, задължение, знае как да покаже уважението си към тях.

Мъж, който няма да се обвърже – Той гледа на жените като на собственост или като на проблеми. Гледните му точки за жените са изкривени негативно, в някои случаи ги смята за обслужващ персонал, намира, че една жена не бива да бъде глезена, особено с комплименти.

3. Как се справя с миналата си травма?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Продължава напред, възстановява се от разочарованието, но не с влизане в случайни връзки.

Мъж, който няма да се обвърже – Той е притиснат от проблемите си и позволява на миналото да го държи.

4. Отворен ли е към любовта?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Иска да обича и да бъде обичан в замяна. Не го намира за досадно или плашещо. Уверен е в способността си да дава и получава.

Мъж, който няма да се обвърже – Любовта го плаши, дори я смята за нещо досадно и прилепчиво. Не иска да дава от себе си в една връзка твърде много, но за сметка на това е консуматор.

5. Той има ли проблем със зависимостта?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Той не иска някой да е зависим от него или обратното. Цени добрия партньор и е готов да чака такъв.

Мъж, който няма да се обвърже – Той би могъл да е зависим от партньорката си, дори финансово. В някои случай обаче не допуска твърде близо човека до себе си и не желае да имат очаквания от него.

6. Има ли поставени цели за бъдещето си, които следва?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Той определено може да планира времето напред. Има ясна визия какво иска да постигне, полага усилия. Наясно е какво място заема любовта в неговите планове. Умее да поема отговорност.

Мъж, който няма да се обвърже – Няма ясна визия за живота си. Енергията му се разпилява. Дори и да е съсредоточен на работата си, в личен план не е. Иска да има връзка, но не и да поема твърде големи ангажименти към нея.

източник: az-jenata.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май