WNESSTV - телевизията, която ни помага да сме по-здрави

Представяме ви един нов по рода си ТВ канал, изцяло посветен на здравословния начин на живот
WNESSTV - телевизията, която ни помага да сме по-здрави

В отговор на все по-нарастващия интерес към здравословния начин на живот, Иван Тодоров създава WNESSTV. Телевизионният канал предлага разнообразие от спортни практики, тренировки, съвети на експерти в областта на красотата и здравето. Амбицията зад проекта на Иван е да създаде място, което да носи повече хармония и позитивизъм в живота на зрителите на WNESSTV.

Ето какво още разказва самият Иван Тодоров за уелнес канала: 

•      Как се зароди идеята да създадете WNESSTV? 

Създаването на телевизията беше породено от все по-голямото търсене на здравословен начин на живот, от липсата на такова съдържание под формата на линеен ТВ канал и не на последно място от засилващото се желание на по-интелигентната част от населението да намери нещо по-позитивно, нещо, което води до по-добър начин на живот. WNESSTV  има намерение да предостави всичко това на своите зрители.

•      Какво можем да намерим на WNESSTV?

В този канал може да се види само и изключително позитивно съдържание водещо до по-добър начин на живот. Бихме искали да разгледаме Wellness не само от гледна точка физическо натоварване,  диети и красота, нещо повече Mental  Wellness, а именно предавания водещи до личностно развитие и максимизиране на потенциала на човека. Като че ли изчезнаха предаванията за знания и развитие на човека за сметка на тези, които го депресират по някакъв начин.

1672578

·      Защо WNESSTV, от къде идва наименованието?

Много просто – вероятно много хора, виждайки логото и говорещи английски се досещат за Wellness.  Да, това е в основата, да това е телевизията, на която ще се постараем да показваме предавания, сериали, филми, водещи до по-добър начин на живот.

·      Как може да намерим канала, къде се разпространява? 

Попитайте при вашия кабелен оператор. WNESSTV  вече е в над 20 от най-големите кабелни оператора в цялата страна. Само няколко от тях ще спомена: NET1 в София, Норт Вест Юнион в цяла северозападна България, Стринт в Плевен, Ловеч, Шумен и т.н., Силистра ТВ, МСАТ Варна, Вирджиния РН в Бургас, ЕСКОМ Хасково, Кърджали, Смолян, Димитровград и цялата родопска област, Телекабел в Пазаджик и региона, ТВ САТ КОМ в Асенов град, предстои включване в МТЕЛ/Близу и Еврком Царевец до няколко дни.

Online може да се види само на VOYO.bg

•      За кого е WNESSTV?

WNESSTV  е за хората, които искат да живеят добре и го осъзнават. За хората, които са покрили основните си нужди и искат нещо повече. За жените, които искат да бъдат здрави, да изглеждат добре  и да бъдат оценявани. За мъжете, които не само искат да изглеждат добре, но и да бъдат успешни в това, което правят. WNESSTV  не е масова телевизия.

•      Възможно ли е да влезем във форма без да ходим на фитнес?

Не е възможно да влезем във форма без да полагаме усилия, често пъти големи усилия, не само като движение, но и хранителен режим. В WNESSTV  могат да се видят различни видове практики, които са направени за изпълнение предимно в домашна обстановка; всъщност бихте могли да практикувате и на плажа ако искате, реално без ограничения. Това, на което искам да обърна внимание и е много важно е да се правят упражнения в такава среда и условия, така че да не предизвикват травми, да са съобразени с физическото състояние на всеки един индивид и да бъдат консултирани с лекар или специалист ако говорим за хора с заболявания и бременни жени. 

•      До колко режимът на хранене оказва влияние върху добрата фигура?

Без да съм специалист точно в тази област мога да кажа, че ако гоним конкретни цели и искаме да изчистим мазнините и водата под кожата определено режимът на хранене е от изключително значение, освен това и приемането на качествени храни. Важно според мен е да съобразим количеството храна, която приемаме с количеството изразходвана физическа енергия. 

•      Разработвате ли нови проекти и ако да, споделете какви?

В програмното развитие на WNESSTV  са предвидени няколко нови проекта, които ще стартират в най-скоро време. Вече започнаха снимките на "По стъпките на Красотата” с Надя Павлова. Съвсем скоро ще стартираме снимките на още едно предаване за личностно развитие, нещо много ново като ТВ съдържание и не толкова като ТВ форма. Предвижда се старта на изключително интересен сериал, който нямам съмнение, ще предизвика доста интерес. В допълнение, ще стартираме едно по-различно кулинарно предаване, в което ще се видят интересни рецепти за разкрасяване.

За още вълнуващи моменти, не сменяйте канала - WNESSTV "За тези, които обичат себе си”!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април