Астролог назова главния късметлия през април сред зодиите

Астролог назова главния късметлия през април сред зодиите

Астрологът Олга Якубовская направи прогноза за април 2024 г. и посочи главния късметлия. Звездите съветват всички зодии да коригират навиците и поведението си, за да избегнат неприятности.

 

Април ще се окаже интензивен месец. Проблеми ще създаде и фактът, че ще премине под знака на ретрограден Меркурий. Планетата ще отнеме правото на първенство от първите дни и ще бъде "управляваща" до 25 април.

По това време звездите ви съветват да спрете активния спорт и да правите планове за бъдещето, пише NGS24. В никакъв случай не трябва да замръзваме, ние трябва да поставим основата за бъдещите дела.

А през април ще има период на слънчево затъмнение, трябва да сте внимателни към знаците на съдбата, казва астрологът.

И все пак главният късметлия на април 2024 г. ще бъде Водолей. Сред всички зодии това са единствените представители, които могат да се отпуснат, пише glasnews.bg.

В емоционално спокойствие Водолеите ще бъдат подкрепяни от приятели и семейство. Може да има спад в материално отношение, но и тук средата ще помогне.

Април няма да даде промени на Водолей, но ще ви каже какво да правите с токсичните герои наблизо. Ще бъде възможно да прекратите всички отношения с такива хора.

Вторият месец на пролетта за Водолеите е страхотно време, когато енергията се събужда. Кариерата ви може да тръгне. Като цяло нещата в работата ще се оправят, прогнозира астрологът. 

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май