Гардеробът, моят приятел

Помага ми да отслабна = )
Гардеробът, моят приятел

Да знаете, че тези, които търсят, наистина намират. Поне при нас се получава така. А това, което дирим най-редовно, са добри другари на талията ни.

Миналата седмица, на сладка приказка, ви запознахме с един такъв. Казва се мистър Черен Шоколад и сме сигурни, че вие също доста често съгрешавате с него. (Всеобщ любимец го наричат, всички го обичат, да). А последният голям фен на фитнес програмата ни е личният ни гардероб.

Добрата новина е, че вие също може да се сприятелите с вашия. Просто трябва да се научите да използвате дрехите и аксесоарите в него, освен по предназначение, и за спортни цели. Ето така:

Цветни гривни: Научили сте, че газираните напитки са наблъскани с доста калории и не е хубаво да се злоупотребява с тях. Когато намалите приема им или окончателно ги изключите от менюто си обаче, това не означава автоматично да спрете приема на течности. Нали?

Напротив. Хубаво е да пиете редовно вода (по чаша, поне през час). А за да не забравяте, следвайте този мъдър, моден съвет: купете си сет от тънки, дрънчащи гривни. Носете ги, например, на дясната ръка. Когато приключвате с всяка чаша с вода, премествайте по една на лявата китка.

Така ще се научите да контролирате със стил приема на прозрачната течност, жизнено важна за протичането на много процеси в организма.

Удобни обувки: Вършат страхотна работа, ако работите или живеете в сграда на 18 етажа и, не съвсем по законите на Мърфи, в нея няма асансьор. Да не говорим, че ако се чувствате комфортно в цвичките си, вероятно ще сте по-склонни да се разхождате напред-назад. Както и да излизате по-често на чист въздух. Което ще ви спести опасно срастване с работното място и ужаса след качването на излишни килограми.

Тесните дрехи: Дългите, свободни ризи и панталони са супер удобни, наистина. Обаче... Имат лошото качество да създават илюзия, че всичко е наред. Когато не е = ( И неусетно да ви принуждават да забравите как точно изглеждате под тях.

Бъдете искрени към себе си и обличайте по-тесни дрехи. Те ще ви дадат ясна представа за външния ви вид. И може би ще ви мотивират да пожелаете да изглеждате по-добре, облечени в тях, нали? 

Очаквайте продължение...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април