Драматични промени в кариерата на тези пет зодии до края на месеца

Драматични промени в кариерата на тези пет зодии до края на месеца

Април е най-мистичният месец в годината, който може да ускори всички процеси и да преобърне живота с главата надолу. Особено важи за 5 зодии – ето кои са те:

Риби

Юпитер управлява вашия сектор на кариерата, а в края на април се свързва с Уран в сектора на комуникацията и пътуванията. Можете да промените живота си, като станете по-активни в блоговете и социалните мрежи. Възможно е също така да се сдобиете с чуждестранен документ или гражданство, което в крайна сметка ще ви донесе нов статут.

За Рибите април ще бъде месец на решаващи запознанства - онлайн или с чужденци. И именно тези хора могат напълно да променят съдбата ви, като благодарение на тях може дори да решите да се преместите на ново място.

Лъв

Големият Стелиум в Телец се намира във вашия дом на целите и професионалния статус, така че може внезапно да получите повишение в работата или просто да спечелите сериозна популярност.

За онези Лъвове, които очакват решение от граждански тип, именно краят на април може да се окаже преломната точка на реалността - голям пласт от живота ще бъде оставен зад гърба ви, отношенията с партньора ви може дори да се променят драстично и бързо да вземете решение за развод.

Телец

Очаква ви истински пробив в кариерата, тъй като Уран и Юпитер са в съвпад във вашия знак от 19 до 22 април. Това означава, че това са дни, в които буквално можете да промените дейността си заради предложение от ръководител. Например да поемете клон на дадена компания или да получите покана за работа в чужбина.

За онези Телци, които не се занимават с кариера, април може да донесе трансформация на статуса: става дума за бързо решение за развод, тъй като Юпитер управлява сектора на трансформацията.

Овен

През този месец имате всички шансове да направите сериозен скок в професионалното си развитие, защото след затъмнението на 8 април Марс започна бавното си движение към вашия знак. До края на месеца ще бъдете в състояние на размисъл, който ще ви насочи към обмисляне на истинска цел в живота. Всичко това заради ретроградния Меркурий във вашия знак, който само до 25 април ще ви помогне да получите ясен отговор за назначението си, както и за увеличение на заплатата.

Скорпион

През април много неща в живота ви ще се променят до неузнаваемост, защото през целия месец Юпитер и Уран ще се свързват в сектора на взаимоотношенията ви и точно по време на Пълнолунието в Скорпион, 24 април, ще се случи нещо изключително важно за вас. Промяната във вашия статус вероятно ще дойде чрез връзка: може да се разведете, да се ожените или да разберете, че сте бременна.

За много Скорпиони краят на април ще бъде точка, от която няма връщане назад - животът никога няма да бъде същият, сякаш трябва да оставите една част от себе си в миналото, пише woman.bg.

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май