Ето как се влюбват мъжете

Според статистиката, съблазнителното и потайното са факторите, които привличат мъжкарите
Ето как се влюбват мъжете

Мъжете си падат по изкусителни момичета със загадъчен поглед, в който се чете секс, харесват предизвикателността, тайнствеността на женската усмивка, която, с помощта на жадната си за авантюри фантазия, всеки от тях тълкува различно. Според статистиката, съблазнителното и потайното са факторите, които привличат мъжкарите.

Дали той е семеен и отегчен от еднообразието мъж, готов за "лека" забежка или е свободен, непрестанно търсещ новото, различното и екстремното, подобно на ловец, съзнателно или не, всеки един от тях дебне плячката си, иска да се отдаде на други усещания с интересни жени. До тук добре. Всеки представител на силния пол е силно привлечен от дами, излъчващи желание за приключения. Но ...

Нощен бар. Уиски. Красива жена. Разговори. Покана за секс с езика на тялото. И така започва всичко. Уж без ангажименти, без обещания. Тя беше умна и знаеше какво иска, беше леко дръпната, но само за да го направи по-настоятелен. И готово – той я получи – загадъчната, страстна съблазнителка с красива усмивка. Тя е тук, негова е , за тази нощ, а може би и за следващата. Задоволството му е подкладено от прелестта и, от неустоимите извивки на тялото и, от емоцията.

Минава време. Те са в същия бар. Той отчита останалите мъжки погледи, концентрирани в нея, забелязва и нейния, който, подобно на искра, проблясва в тъмното и се стрелка наоколо. И му става неприятно. Не иска други да я гледат, нито тя да го прави. Иска я само за себе си.

Какво се получава? Не беше ли и той като другите, които я изпиваха с поглед в бара? Нима не искаше само страст и мимолетна авантюра? Нима вече я желаеше само за себе си? Не се ли влюби именно в пламенния и поглед, който сега го дразнеше?

Ревност, обърканост, безсилие. Подобно на клиент, влюбил се в стриптизьорката, танцувала му в скута, който заслепен и опиянен от нейния допир и аромат, не иска вече тя да го споделя с другите.

Това, което искаше, вече не му е достатъчно, защото я е опознал, обикнал я е като жена и човек и иска тя да е съблазнителна само за него, очите и да гледат само неговите.

Мъжът, влюбвайки се, променя правилата. И ако не срещне взаимност, упреква жената и и лепва грозни етикети. Уж я искаше палава, после това става проблем. Искаше я секс лъвица, а след това на въпроса "С колко мъже си била?" иска да чуе "Ти си ми втория". И ако тя случайно, в желанието си да бъде честна му каже бройката, това се превръща в нейния кошмар. И неговия също.

И после жените не знаели какво искат. Жените били кучки. Жените били еди какви си. Фрази, измислени от наивни мъже, отблъснати и неудовлетворени от любовта и секса, комплексирани от собствените си неуспехи.

ключови думи:
влюбване мъже

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април