Започва ретроградния Нептун. Ето какво да очаква всяка зодия

Започва ретроградния Нептун. Ето какво да очаква всяка зодия

Днес, на 30 юни, Нептун - планетата на сънищата, духовната любов, илюзиите и всичко, което размива сън и реалност, се обръща назад и ще претърпи ретроградно движение до 6 декември 2023. 

Нептун е една от висшите планети, които често действат непредсказуемо в съзнанието и материалния свят на човека. Обикновено ретроградният период на тази планета носи яснота във всички сфери от рождената ви карта, в които преди ви е било трудно да виждате ясно.

Нептун е планетата на въображението, сънищата, мечтите, фантазиите, невидимото, илюзиите, интуицията. Той е онази сила, която ни "помага" да се изгубим, за да се намерим.

В неговото царство пускаме контрола и се предаваме на вселенския поток, осъзнавайки, че сме капки в океана, част от всичко, огледално отражение на другия. Там няма разделение, няма граници и ограничения. В известен смисъл няма и отделна личност.

Сложете розовите очила и се пуснете по течението – в крайна сметка, колко лошо може да бъде? Сега е моментът всеки от нас да реши към кой тип принадлежи. Дали имаме нужда да стъпим на земята по-здраво от всякога или да оставим контрола и да позволим на подсъзнателните търсения да се появят в живота под формата на хора и събития? Ще разберем само, ако потърсим път към себе си.       

Ето какво да очаква всяка зодия от ретроградния Нептун:

Овен

Усещахте доста несигурност и обърканост в личния си живот, но от 30 юни ще изпитате яснота в тази сфера. Макар че това може да е време, в което не преследвате някакви нови начинания, тези, с които сте имали известни затруднения, ще станат по-лесни за овладяване.

Телец

Докато Нептун е ретрограден във вашия 11-и дом на приятелствата и социалните групи, може да очаквате известна яснота в своите отношения и съюзи. Ако ви е било трудно да разкриете кой е искрен с вас и кой – не, очаквайте мъглата скоро да се разсее.

Близнаци

Когато Нептун се настани ретрограден във вашия 10-и дом на кариерата и публичния имидж на 30 юни, може да очаквате яснота в професионалните си начинания. Ако завесата на Нептун ви е пречела да видите и разпознаете потенциалните възможности пред себе си в тази сфера, то ретроградният му период със сигурност ще хвърли повече светлина върху тези въпроси.

Рак

На 30 юни Нептун става ретрограден във вашия 9-и дом на мъдростта и духовните вярвания, донасяйки яснота в търсенето ви на знания. Ако сте се чувствали объркани как да преследвате новите си начинания, Нептун е виновникът – но не се тревожете, картината скоро ще ви се проясни.

Лъв

Докато Нептун става ретрограден в 8-мия ви дом на споделени ресурси и граници, очаквайте известна яснота относно времето, енергията и притежанията, които споделяте с други хора. Ако ви е било трудно да начертаете граници с любимите си хора, сега би трябвало да ви е по-лесно – така че бъдете сигурни, че се възползвате от този период.

Дева

На 30 юни Нептун става ретрограден в 7-мия ви дом на връзките, изяснявайки някои несигурности, които сте изпитвали в любовния си живот. Като логичен и земен знак на зодиака, обръщате голямо внимание и на най-малките детайли, така че със сигурност ще се възползвате от яснотата на този период.

Везни

Докато Нептун намалява темпото в 6-ия ви дом на ежедневна работа и рутина, ще забележите известна яснота относно менталното си здраве и благополучие. Това е сфера от живота ви, в която може да е трудно да поставяте граници, но когато Нептун стане ретрограден, ще бъдете способни да виждате нещата в друга светлина и евентуално да направите някои подобрения.

Скорпион

На 30 юни Нептун става ретрограден в 5-ия ви дом на креативността и удоволствието, предлагайки ви прозрение в тези сфери. Докато объркването и илюзиите бяха постоянно присъствие в живота ви напоследък, яснотата, която тази ретрограда ще донесе, ще ви позволи да видите нещата по различен начин.

Стрелец

Докато Нептун става ретрограден в 4-ия ви дом, ще започнете да изпитвате прозрение относно дома и семейството си. Напоследък беше предизвикателство да се свържете с реалността в тази област от живота ви, но тази ретрограда със сигурност ще облекчи някои от илюзиите, пред които сте изправени.

Козирог

На 30 юни Нептун става ретрограден в 3-ия ви дом на комуникацията и идеите, донасяйки потенциална яснота относно това как изразявате себе си чрез мислите и идеите си. Ако напоследък сте имали някои затруднения в общуването, този транзит ще разсее мрака – така че не се колебайте да изразявате мнението и мислите си.

Водолей

Когато Нептун е ретрограден във 2-рия ви дом на парите и притежанията, ще започнете да усещате яснота в сферата на финансите си. Това е идеалното време да обмислите навиците си за харчене – неща, които преди не са ви били ясни, сега ще започнат да придобиват смисъл.

Риби

На 30 юни Нептун, планетата на илюзиите и заблудите, ще стане ретроградна в първия ви дом на идентичността. Напоследък изпитвахте известно объркване как да изразявате себе си, но сега завесата се повдига и започвате да виждате нещата по-ясно.

Източник: Една.бг

ключови думи:
ретрограден Нептун

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май