Какво си правите в сряда?

Един любопитен проект, който се опитваме да проведем и тук, по нашенски и със спортна идея
Какво си правите в сряда?

Ето затова обичам работата си: защото всеки ден попадам на интересни идеи и инициативи от цял свят. Така открих "On a Wednesday" - чудесен проект на американците Дейв Доусън и Бека Палмър.

Всяка сряда Дейв и Бека обикалят различни локации в Ню Йорк и провеждат кратки интервюта със случайни минувачи. Основният им въпрос към нюйоркчани е: "Какво ще правите днес, какви са ви плановете за тази сряда?".

За няколко минути Доусън и Палмър надникват в чуждия свят и научват любопитни подробности за непознатите личности, с които разговарят. "Има толкова хора там, навън. Какво ли правят, с какво ли се занимават?", това се питат създателите на проекта и се опитват да си отговорят по най-близкия до ума начин.

1003837On a Wednesday

О, да! Инициативата е наистина интригуваща и дори си струва да се повтори и у нас. Всъщност, точно това правим с Алекс от Sportuvai.bg последните две седмици - срещаме се с непознати. Е, нас ни интересува едно единствено нещо: защо и какво спортуват българите в парка, на открито. Казвам ви, контактът с всеки един отделен човек е неповторим и ни носи наистина голяма емоция :)

Друг е въпросът, че няма нищо по-мотивиращо от личния пример на обикновени хора, които се грижат за здравето си.

Така че, ако случайно ни засечете в някой софийски парк, ще се радваме да си поговорим – само за фитнес активностите ви, другото можете да го запазите за себе си.

Идвайте от време на време и във фейсбук, защото и там можем да си лафим до припадък.   

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май