Когато сексът омръзне...

Когато сексът омръзне...

Няма какво да се лъжем. С годините не само дърветата и саксийните цветя залиняват, но и жарта между чаршафите. Все по-рядко намираме време за онези смешни движения, които в началото на сексуалната ни история с любимия са си били чиста вакханалия. Може и да не ни боли глава постоянно, но все си намираме причина да не изпълним съпружеските си "задължения”. Да, но както е вярно, че либидото понамалява с десетилетията, така е вярно, че нищо не загубено, докато има шанс да бъде възродено. Както казват мъдреците, нова година, ново разклащане на любовната лодка.

Излезте от рамките
Стига с тази спалня. Заслепете света с пълния си плътски блясък Тръпката от това да ви хване някой по бели гащи, докато се натискате като пубери в тоалетната на родителите си, докато сте на поредния семеен обяд, със сигурност ще събуди сетивата ви за другия. И прожекцията на някой пореден филм за трансформъри или невъзможни мисии ще ви свърши чудесна работа. Там звукът е толкова мощен, че никой няма да чуе срамежливите ви оргазмични вопли.

Спомнете си за порното
Ясно е, че всеки гледа порно, но защо пък да не го правите с полузаспалата си половинка. Със сигурност след 5 минути ще е повече от събуден господинът до вас. Филмите за възрастни не само ще ви помогнат да избегнете некомфортния разовор за недостиг на креватно удоволствие, ами може и да ви научи на някой и друг акробатичен номер.

Влезте във филма
Сетете се за всеки фетиш, който сте искали да пробвате през годините, но все не сте стигали дотам. Лоша учителка, която порицава непослушен ученик или милиционер и направила пътно нарушение гражданка. Разпръснете фантазията си, тялото ви ще й бъде благодарно.Ако в влече да пляскате другия по дупето с бъркалката за салата, дерзайте. Време е да изхвърлите рутината от умореното удоволствие.
 
Ставай, поспаланко
Много двойки са почитатели на вечерния секс, но не е зле от време на време да се събуждаме не с кофеин, а с оргазъм. По-широка усмивка от него няма кой да ви даде. Да не говорим, че сексолозите твърдят, че сутрешната размяна на ласки има благотворно действие върху здравето. Така че вместо да се събуждате с крещящия будилник, потърсете сутрешната аларма на любовника си.

 
ключови думи:
навик секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април