Любопитни характеристики за личността според кръвната група

Любопитни характеристики за личността според кръвната група

Ето някои любопитни характеристики за личността според кръвната група.

Стресът влияе най-много на хората с кръвна група 0

Тези хора трудно понасят стреса, тъй като при тях хормонът на щастието не се задържа дълго в организма, но те ​​са сърдечни, приветливи и отворени. В любовта са грижовни, щедри и внимателни и очакват същото в замяна. Но ако имат и най-малък повод за подозрение могат да бъдат изключително ревниви, своенравни и арогантни.

Хората с кръвна група А - най-умни

Тези хора са най-упорити, готови да направят всичко, за да решат даден проблем. Притежават интелигентност и лоялност, не са злопаметни. В любовта са добри партньори, но малко скучни в леглото. Предлагат стабилност, но имат нужда да контролират всички около себе си, а това често предизвиква конфликти.

Кръвна група Б дава креативност на характера

Личностите с тази кръвна група са креативни, страстни и силни, а от друга страна, те са непредвидими и могат да бъдат до някъде егоистични. В любовта често правят изненади – в спалнята и извън нея. Лесно се сприятеляват, лесно се влюбват и разлюбват. Мъжете много често се оказват от типа "лоши момчета" или най-големите разбивачи на сърца.

Хората с кръвна група АВ са много състрадателни

Става дума за хора, които са състрадателни, лесно се приспособяват на всяка ситуация, без да си загубят индивидуалността. Те са прекрасни интимни партньори и лесно се привързват към хората, макар да са по-сдържани в изразяването на чувствата и емоциите си.

ключови думи:
кръвна група

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май