Мъже споделят какво прави една жена красива

Няма нищо по-рядко, нищо по-красиво от жена, която е безмилостно себе си
Мъже споделят какво прави една жена красива

Още по темата

"Няма нищо по-рядко, нищо по-красиво от жена, която е безмилостно себе си; комфортна в своята инперфектност. Според мен, това е истинската същност на красотата." - Стив Мараболи

Какво наистина виждат мъжете, когато твърдят, че една жена е красива?

Интересно поле за изследване, нали? Какъв е суровият човешки поглед зад най-дълбоките мъжки желания. За да се отговори на горния въпрос, сме ви подготвили мнението на 14 мъже относно красотата на отсрещния пол. Техните мнения са завладяващи, остроумни и честни. Знаем, че има жена някъде там отсреща, която жадува да узнае отговорите на тези въпроси, но се срамува да попита.

Най-интересната част от всичко, изложено по-долу, е готовността на мъжете да съдействат за отговора на горния въпрос.

Ето и отговорите на мъже на възраст от 25-66:

"Това, което прави жената красива, освен физическата атрактивност, е любовта към себе си и останалите, увереността, самоуважението, заедно с уважението към останалите, емпатията, любопитството и отворения ум. Независимостта също, но и склонността на разчита на останалите."

"За мен красивата жена е комбинация от това да е физически атрактивна и невероятна отвътре. Някой, който е топъл, грижовен, с енергия и ентусиазъм. Някой, който е интелектуално любопитен, широко скроен и иска да вземе повече от живота. Също така жена, която иска да се наслаждава на пътуването, новите изживявания и приключенията на живота. Вярвам, че е красиво, когато някой се опитва да направи света по-добро място. И най-важното – някой, който прави мен по-добър човек."

"Пристрастеността към любовта прави жената красива."

"Това е наистина лично нещо. Не мисля, че има един отговор. Но определено някоя сладка, с "красива" персоналност. Жена, която е мила и деликатна. Колкото до физиката, аз лично харесвам жени с дълга коса."

"Не мога да се сетя за едно нещо, то е все едно да питаш какво прави храната вкусна. В една жена може да е сексуалността, в друга чарът. Понякога може да е просто оригинална прическа или фънки гривна, но определено някаква уникална комбинация от стил и чувственост помага."

"Това е лесно. Красивият ум прави жената красива. С възрастта нашият външен вид започва да увяхва и външното става по-малко значимо. Разбира се, искам жена, която се гордее с външния си вид и се облича добре, но външния вид свършва до тук. Ако тя има творчески ум , нашите изживявания ще са вълнуващи и разнообразни. Това също прави секса много по-приятен. Също така, ако тя има дълбочина и интелигентност, мога да науча неща от нея, и тя ще ме направи по-богат мъж."

"Мисля, че всички жени са красиви, просто някои носят тази красота различно от другите. Смятам, че увереността, очите и усещането за жена е най-добрата комбинация."

"Една определена жена изниква в съзнанието ми. Спомням си, че тя имаше най-невероятната усмивка и беше толкова умна. Научих толкова много от нея. Спомням си, че тя имаше най-меките ръце. Най-невероятното нещо, което се случи е, че аз всъщност се влюбих в нея, докато правехме любов. Тя ми четеше поезия, което я правеше дори още по-красива. Исках да се оженя за нея, но това беше толкова отдавна. Това беше най-красивото преживяване в живота ми."

"Страхотен задник. Това е!"

"Докато мъжете са много визуални, истината е, че това, което крепи една връзка дългосрочно е, че трябва да се намери жена, която е красива и отвътре. За мен този човек трябва да е дълбоко в себе си наистина добър и мил. Това не може да се насилва, това е просто същина. И ако това е същината й (на жената), това я прави най-атрактивна. Това може да е най-трудната част от всяка една връзка, да знаеш доколко някой е или не е истински, или се прикрива. Спомням си нашата първа среща в закусвалнята, на чаша кафе и сладкиш, аз махнах всички воали и бариери, за да и покажа точно с кого се замесва, и тя направи същото. И двамата знаехме доста бързо кой кой е, и приехме и заобичахме един друг, и това е жената, с която искам да лягам и да се събуждам всяка сутрин."

"Има много измерения на красотата и някои са по-фини от останалите. Атрибутите на естетиката са това, което обществото, особено в медиите, използва, за да определи красотата. Макар че тези атрибути са със сигурност улов за очите, и понякога хипнотизиращи, на тях им липсва дълбочина. Това, което прави една жена наистина трептяща е сиянието и харизмата, с която тя се обръща към света. Самото й присъствие да вдъхновява тези около нея, изпълвайки живота с енергия, любов и страст. Определянето на атрибутите, които въплъщават това дълбоко чувство на "красотата" е невъзможно. Когато го срещнете, обаче, то е безспорно осезаемо."

"Какво прави една жена красива е труден въпрос за отговаряне. Ако говорим за външния вид, отговорът е лесен. Може би не можеш да си перфектна 10-ка, но можеш да си 6 или 7 и това е много по-добре, отколкото да си 1. Начинът на една жена, по който тя изразява себе си също е важен за определяне на красотата."

"Що се отнася до личността има няколко черти, които могат да се считат за красиви, а именно това да бъдеш собствената си личност. Много пъти жените приемат всяка тенденция или вкус, който гаджето им харесва и да го асимилират в собствения си живот. Нищо не може да е по-лошо от това. Трябва да бъдеш да бъдеш себе си, със свои собствени интереси, вкусове и идеи. И моля, каквото и да правите, не се оплаквайте колко сте самотна или защо не можете да намерите добър мъж. Всичко това се разчита като нужда от одобрение. Да си красив означава да не търсиш одобрение."

"Храбростта и честността са толкова горещи! Ето защо аз съм привлечен от жени, които не правят нищо, за да променят външния си вид. Наистина нищо. Без грим, без да оформят веждите си, без да боядисват косата си, без високи токчета и повдигащи сутиени. Намирам тези подходи за непривлекателни. Бъди тази, която си. Бъди честна и ще получиш моето внимание."

"Красива жена в съзнанието ми, е тази, която иска да бъде с теб, а не тази, която просто има нужда да бъде с някого. Зачитане на самочувствието, и мисълта за чувствата и мненията на останалите."

ключови думи:
жена красота

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април