По кръвната група ще го познаете: Какъв любовник е?

По кръвната група ще го познаете: Какъв любовник е?

Силата на кръвта и въздействието ѝ върху живота е известна от векове. В зависимост от групата, която тече във вените ни, се определя афинитетът към определени храни, предразположеността към болести и други. Кръвната група обаче определя и любовния темперамент на своя притежател. В това вярва Жан-Луи Деганденци, който разкрива в книгата си "Тайните на вашата кръвна група" какви сме в любовта според кръвната група.

Нулева кръвна група

Представителите на силния пол с нулева кръвна група са истински гении, които владеят до съвършенство изкуството на съблазняването и любовните игри.

А кръвна група

Мъжете с А кръвна група са малко срамежливи и са способни да крият чувствата си дълго време. Те се нуждаят от постоянни доказателства за любовта от страна на партньора им. Тези мъже са склонни да имат романтични отношения с по-възрастни жени, наслаждавайки се на майчините грижи, които те полагат за тях.

B кръвна група

Мъжете от тази кръвна група често се считат за истински Дон Жуани. Но в действителност те просто се страхуват от сериозна връзка и предпочитат мимолетните отношения. Въпреки това те стават добри съпрузи.

АВ кръвна група

Мъжете с АВ кръвна група са истински любимци на дамите. Те предпочитат кратки, но бурни романси.

Източник: Факти.бг

ключови думи:
кръвна група

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май