Сигнали, които да ви предпазят от връзка с неправилния човек

Сигнали, които да ви предпазят от връзка с неправилния човек

Той е негативно настроен

1806657

"Отвратително време, нали?", "Мразя сок от моркови, толкова е гаден" или "Наскоро имахме оперативка – ама че са досадници всичките колеги!". Или друг вариант - "Чете ли последните новини? Направо не може да се живее така!", "Виж асфалта – никога няма да ги запълнят тия дупки!"... Ако първият ви разговор плавно преминава в изтърканата тема "кой е виновен и какво трябва да се направи", по-добре не се забърквайте с този човек. Мрачният му вътрешен свят е изпълнен с комплекси, страхове и лични проблеми. Може за известно време да играете ролята на лъч светлина в дебрите на съзнанието му, но после ще се наредите в една графа с "дупките в асфалта", "гадния дъжд" и останалите дразнещи фактори.

Той е затворен

1806648

Няма нищо лошо в това мъжът да е интроверт, да предпочита да слуша, а не да говори. Друго е обаче, ако той съзнателно отбягва по-тесния контакт, отговаря едносрично на въпросите ви, патологично отбягва най-обикновени теми, гледа някъде покрай вас или във връзките на обувките си. В този случай са възможни два варианта – или този човек просто е много необщителен (и затова във връзката никога няма да стигате до диалог), или вие не сте негов тип и той не желае да се настрои на вашата вълна. По-добре си останете приятели или не се виждайте повече.


Той се фука

1806654

Оценихте ли чистичкия му джип? Чухте ли любимата му песен на неговия смартфон последен модел? Получихте ли визитка, на която черно на бяло пише колко е важен този човек? А знаете ли, че освен всичко това той може дори да свири на мандолина и да си мърда ушите? Фукльовците са просто комплексирани малки момчета, които имат крещяща нужда от одобрение. Разбира се ако още от първите минути общуване започнете да се възхищавате от неговите таланти и да го хвалите, ще попаднете автоматично в неговия списък "идеална партньорка". Но нали не искате да започвате връзка, в която постоянно да играете ролята на психотерапевт? Имайте предвид, че при задълбочаване на отношенията ви ще се стигне до нови послания - "Никой не ме разбира!", "Имах ужасно детство!", "Защо съм толкова нещастен?" и т.н.

Той е агресивен

1806650

При вида на красиво момиче в кръвта на мъжа се изхвърля количество тестостерон, сравнимо с това при войн по време на атака срещу врага. Понякога можете да приемете агресивността за хипер-мъжествено поведение, така характерно за влюбения мъж. Обърнете внимание на походката на човека, неговите движения, мимики и изказвания. Ако е твърде рязък, това издава агресивността му и ниското му ниво на самоконтрол. В плановете ви не влиза да ставате свидетели на чупене на чинии и бурни сцени на ревност? Тогава кажете "сбогом" на този мъж.

Той има твърде много проблеми

1806655

Вампирите от мъжки пол за хубави и приятни само в тинейджърските кино-мелодрами. В реалния живот са доста унила гледка. Наранила го е бившата? Шефът му е орязал заплатата? Всички наоколо са лоши? Вие не сте му майка, за да го утешавате постоянно. Ако при всичките си страдания мъжът демонстрира цветущ вид и доволно лице, той е просто енергиен вампир, който се храни с негативните ви емоции. Разбира се можете да проявите съчувствие и съжаление към този човек, но не е препоръчително да го допускате в живота си. И най-важната "червена лампичка" - когато просто усещате, че той не е за вас. Може да е интересен, чаровен и красив, заможен и уверен в себе си, умен и чувствителен, но ако от самото начало между вас няма "химия", едва ли има смисъл да чакате да пламне искра. Разбира се изборът си е ваш.

ключови думи:
връзка сигнали

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април