Силни звездни момчета 40+

На които годините не им личат
Силни звездни момчета 40+

Вече ви признахме, тук, че спортните мъжаги ни вдъхновяват и ни мотивират да подобряваме фитнес представянето си. Но пропуснахме да споменем, че, освен колегата Кирил Русев, който за нас винаги ще е номер 1, имаме и няколко други безспорни любимци.

Както може да се досетите, те не са от този свят :) Не в буквален смисъл, де. Идват от бляскавия Холивуд, супер известни са и често ни се усмихват, но само от кориците на списанията.

И ако си мислите, че харесваме лигави и миловидни младоци, грешите. Привличат ни улегнали, здрави и чудесни мъже, които, освен всичко друго, са надарени със солидна доза чар.

Някои нечестно ги наричат "дядовци", но, ако питате нас, с удоволствие бихме искали да имаме един такъв дядо вкъщи. Та, да започнем с...

Джеймс Бонд

Обаче последният, а именно – Даниел Крейг. Въпреки своя среден ръст и навършени 44 години, британецът изглежда повече от добре. И макар че не сме най-големите фенове на историята за английския агент, с която той стана особено популярен, обожаваме да наблюдаваме как Крейг се вихри на голям екран. Даже с нетърпение очакваме следващата част от екшън поредицата.

Междувременно, вече гледахме една от най-новите холивудски продукции с негово участие - "Мъжете, които мразеха жените". И можем да кажем, че и тук Даниел се представи великолепно.

Освен че е секси, талантлив и привлекателен, мистър Крейг се облича със стил, което допълнително подчертава мъжествеността му. Повече за модните му предпочитания обаче може да разберете от div-аците от любимия ни сайт div.bg, които, изглежда, също много харесват английския джентълмен.

justjared

Стоманеният върколак

Но ако се налага да избираме, със сигурност ще предпочетем в дома ни, само по парфюм, да се разкарва горещият австралиец Хю Джакман :) Хю има перфектно телосложение, прекрасна усмивка и страхотно излъчване. Редовните клюки около него са, че е добър баща, грижовен съпруг и забавен приятел, с хубаво чувство за хумор. Дали е така... можем само да гадаем.

Стига ни обаче и това, че все още можем да гледаме красавеца на голям екран и да му се радваме от сърце. А ако вашето любопитство към личността му е главно във фитнес отношение, запознайте се с тренировката и диетата му веднага.

justjared

Неостаряващият секс символ

Не знаем за кого се сетихте най-напред, но ние имаме предвид само един – Брад Пит. С годините русият любим на Анджелина Джоли сякаш става все по-привлекателен и нищо не може да го спре да изглежда млад и силен.

Да не говорим, че сме признали актьорския му талант отдавна, а с последната роля, в която го гледахме, отново ни изненада приятно. Филмът се казва "Кешбол" и, въпреки че е изцяло посветен на бейзбола, е доста интригуващ, няма майтап. Така че ви го препоръчваме горещо... Филмът, не Брад :)

justjared

Очаквайте продължение...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април