Кехлибарът чисти уроки, привлича любов

Кехлибарът чисти уроки, привлича любов

Кехлибарът е камък на щастието и радостта, топлината и слънцето, дълголетието и благополучието. Още в древни времена му приписвали най-невероятни магически свойства. С него лекували, използвали го за защита от злите сили и дори съединявал човешките сърца. Сега всеки от вас може да изпита лично вълшебството на слънчевия кехлибар. Само внимавайте да не попаднете на фалшификат! Ето по какво можете да познаете дали кехлибарът е истински, или са ви измамили:

1. Разтворете в съд с вода 4 супени лъжици сол и сложете вътре камъка. Ако е истински, ще изплува отгоре, а ако не е – ще потъне.

2. Допрете до камъка нажежен метален предмет – примерно игла. Ако кехлибарът ви е истински, ще почувствате аромат на смола, а фалшивият ще замирише на пластмаса.

Задължително трябва да сте сигурни, че камъкът ви е истински, защото иначе, от гледна точка на магията, той ще бъде напълно безполезен.

 

Скъпи приятели, ще ви дам един ритуал, който помага да срещнете любовта и то само в рамките на седем дни. Много е важно да го изпълните в петък рано сутринта, веднага щом се събудите. Снабдете се с кехлибар и парче червен или розов копринен плат.

Вземете кехлибара в лявата си ръка, докоснете го до сърцето си и затворете очи. Представете си в детайли мъжа или жената на мечтите си – външните му/й данни, чертите от характера, изобщо всичко и то най-подробно. Когато образът стане завършен, докоснете го до устните си. След това завийте камъка в предварително приготвения плат. В следващите седем дни всяка сутрин докосвайте кехлибара, както е увит в плата, до сърцето си и си представяйте своя избраник/ца. Винаги носете камъка със себе си, а през нощта го слагайте под възглавницата си.

Не забравяйте, че през цялото време кехлибарът трябва да остане завит в плата.

 

Ако носите гердан от кехлибари на шията си, той ще ви помогне да се избавите от заболявания на щитовидната жлеза. Ако пък ви мъчи мигрена или някаква друга болка в главата, поставете гердана за 5 – 10 минути на главата си и болежката ще отмине.

Слагайки плътно на шията си кехлибарена огърлица за 15 – 20 минути, ще повишите своя жизнен тонус и ще станете по-енергични и уверени в себе си.

Кехлибарът се справя отлично и с безсънието. За тази цел е достатъчно да го сложите под възглавницата си. Този камък елиминира тревожността и прави човека спокоен и търпелив.

Ако пък имате проблеми с разширени вени – кехлибарът ще ви се притече на помощ. Сложете няколко камъка на равна повърхност и походете, стъпвайки боси върху тях. За да получите по-добър ефект, правете тази процедура всяка сутрин по 15 минути.

Добре е да знаете, че всъщност кехлибарът премахва всякакви болки. Стиснете за кратко палците си на двете ръце в зоната на болката /тя се намира между палеца и показалеца, но е по-близо до палеца/ и след това масажирайте двете места последователно, търкайки ги с кехлибар около 5 минути. Ако болката е по-силна, след половин час повторете процедурата.

 

За изпълнението на следната техника, трябва да сте в пълно уединение. Постарайте се 20 минути никой да не ви безпокои. Вземете в ръцете си кехлибара и внимателно го гледайте, все едно го хипнотизирате. Представете си, че камъкът попива от вас негативната енергия, събира отрицателните ви емоции, беди и неприятности, както и всичко, което ви кара да се чувствате дискомфортно. Не бързайте. Ще почувствате как изведнъж пръстите на ръцете ви се затоплят и усещате леко изтръпване на ръцете. Това означава, че камъкът работи с вас и ако сте урочасани, той ще премахне това влияние. Когато почувствате вътрешна празнина или пък рязък прилив на енергия, спрете ритуала. След това задължително подръжте кехлибара под течаща студена вода, за да измиете негатива. Загърнете го в копринена тъкан – за предпочитане бежова или бяла – и го носете винаги със себе си. Той вече е ваш талисман и ви пази.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април