Диетата на: Джесика Бийл

Любимите храни на актрисата всъщност са доста здравословни, така че не й се налага да спазва строги режими
Диетата на: Джесика Бийл

Вече споделихме, че много харесваме Джесика Бийл, особено заради сериозното й отношение към здравето й. 30-годишната актриса, която от миналия декември е сгодена за дългогодишното си гадже Джъстин Тимбърлейк, обича да спортува и това си личи.

Работата й обаче е доста изискваща и Джес понякога се изправя пред значителни физически предизвикателства, за да се подготви за определена роля. Тренировките са добър помощник в това, но и храната е фактор:

Диетата

Като повечето жени, и Бийл не си пада по диетите.

justjared"Изглеждаш невероятно, но си нещастен. Буквално ми се привижда храна понякога. Торта, паста, хляб, кроасани – постоянно са в главата ми, това е всичко, за което мога да мисля", обясни актрисата в интервю за BBC в края на миналата година.

Тя сподели още, че понякога й трябват месеци, за да постигне желания резултат за някои филми. Не крие, че е опитвала и "откачени" диети за по-бърз резултат, но с времето се е научила да не експериментира със здравето си.

Звездата признава, че преди няколко години й е било доста по-лесно да се придържа към строги хранителни схеми. Единствено си позволявала веднъж седмично, най-често в неделя, да се отдаде на любимите си изкушения.

"Нищо не може да замени пакет чипс или няколко блокчета хубав шоколад, особено ако съм вкъщи и си почивам", с усмивка казва Джесика.

С течение на времето обаче все по-трудно се справя с някои изкушения и просто променя отношението си към храната. "Започнах да ставам много придирчива към готовите храни, към месото. Когато работя по нов филм, почти спирам месните продукти. Обичам риба и яйца и ги допълвам с растителен протеин", разказва брюнетката.

И добавя, че когато работи, се храни максимално "чисто": освен, че се стреми да си набавя достатъчно протеин, яде много зеленчуци, включително ферментирали, и пробиотици. Обича киноа, която приготвя по няколко различни начина. А тиквичките и цвеклото пък са й толкова любими, че ги слага в различни кексове и торти.

Ние определено бихме пробвали вариант на морковен кейк с цвекло, особено ако е по рецепта на Бийл. И понеже става дума за нея, ще й простим увлечението по модните здравословни храни напоследък. Със или без тях, брюнетката изглежда супер :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април